Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συναγερμός στο Ρέντη!

Συναγερμός στο Ρέντη!
Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 - 15:30

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Όλα τα λεφτά είναι για τον Ολυμπιακό το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ένα ματς που κρύβει πολλές δυσκολίες όπως κρύβουν όλα όσα γίνονται πριν τη διακοπή των Χριστουγέννων. Οι πρωταθλητές «καίγονται» για τη νίκη κόντρα σε έναν αντίπαλο που πάντοτε τους βάζει δύσκολα.

Μετά από μεγάλη προσπάθεια, άλλωστε κάλυψαν το χαμένο έδαφος, ροκάνισαν τη διαφορά που τους χώριζε από τη κορυφή της βαθμολογίας και αυτή τη στιγμή παραμένουν σε απόσταση αναπνοής από τη πρώτη θέση. Στο μεγάλο Λιμάνι γνωρίζουν ότι η αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες είναι μία τεράστια παγίδα. Είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι, το οποίο χρειάζεται τεράστια προσοχή.

Γι' αυτό το λόγο, άλλωστε και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να… τσιτώσουν τους ποδοσφαιριστές τους και να τους έχουν ξάγρυπνους ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης. Είναι λογικό η διακοπή να δημιουργεί έναν αποπροσανατολισμό στην ομάδα. Όλοι στο Ρέντη είναι στο… πόδι προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να είναι στην… τσίτα και να πάρουν τη νίκη κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο.

Το σπουδαίο «διπλό» στο Αγρίνιο προκάλεσε ενθουσιασμό, όμως, από την άλλη δεν καθόρισε απολύτως τίποτα. Έτσι και στην προπόνηση της Πέμπτης στο Ρέντη υπήρχε έντονη κινητοποίηση απ' όλους. Σάββας και Λεμονής έχουν αναλάβει δράση εφιστώντας τη προσοχή και επισημαίνοντας τις μεγάλες δυσκολίες που έχει το ματς με τον ΠΑΣ.

Διαβάστε επίσης