Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Ελλάδα για Μπεν ο Ερυθρός Αστέρας

Στην Ελλάδα για Μπεν ο Ερυθρός Αστέρας
Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 - 15:42

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Είναι γνωστή η επιθυμία του Ερυθρού Αστέρα να εντάξει στο ρόστερ του τον Μοχάμεντ Μπεν. Είναι μία ιστορία που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι, αλλά τότε ο επιθετικός από τις Κομόρες έμεινε στον Ολυμπιακό έχοντας πραγματοποιήσει και εντυπωσιακές εμφανίσεις στα παιχνίδια με την Παρτιζάν.

Το ενδιαφέρον, ωστόσο των "ερυθρόλευκων" του Βελιγραδίου για τον Μοχάμεντ Μπεν έχει φουντώσει. Σύμφωνα με δημοσίευμα της mozzartsport.com στην Ελλάδα βρίσκεται ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, ο Ζβέζνταν Τέρζιτς. Ο άνθρωπος του Αστέρα έχει έρθει με σκοπό να διαπραγματευτεί με τον Ολυμπιακό, αλλά και με τη πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα οι Πειραιώτες έχουν δώσει τελεσίγραφο στη πλευρά του Μοχάμεντ Μπεν να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου. Οι Σέρβοι ποντάρουν στο γεγονός πως ο παίκτης μένει ελεύθερος και πιέζουν για να τον πάρουν στο Βελιγράδι. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της έγκυρης mozzart για τον Ερυθρό Αστέρα δεν αποτελεί εμπόδιο μόνο ο Ολυμπιακός, αλλά και η Λεχ Πόζναν που ενδιαφέρει για τον παίκτη και έχει προσφέρει αρκετά χρήματα στον ίδιο.

Σύμμαχος των "ερυθρόλευκων" του Βελιγραδίου είναι ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο τεχνικός του Αστέρα γνωρίζει πολύ καλά τον Μπεν από τη συνύπαρξη τους στον Πανιώνιο, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης ξέρει πως με αυτόν στον πάγκο θα βρει χρόνο συμμετοχής. Η ουσία είναι πως αν αληθεύουν όσα γράφει η mozzart ο Ερυθρός Αστέρας έχει άνθρωπο του στην Ελλάδα και πιέζει για τη μεταγραφή του Μοχάμεντ Μπεν.

Οι Σέρβοι επισημαίνουν ότι ο Ερυθρός Αστέρας έχει κάνει μία πολύ καλή προσφορά στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν έχουν δώσει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας στον 28χρονο φορ και το ύψος των απολαβών του με τα μπόνους θα φτάνει στα 1,7 εκατομμύρια ευρώ, με το 1 εκατ. ευρώ να εξασφαλισμένο. Όπως αναφέρουν, μάλιστα είναι αρκετοί οι ξένοι ποδοσφαιριστές που έχουν πληρωθεί καλά στο σερβικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης

Χτύπησε καμπανάκι ο Λεμονής!

Χτύπησε καμπανάκι ο Λεμονής!

Τι είπε στους ποδοσφαιριστές του στην ομιλία που έκανε στη πρωινή προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Τι φοβάται ο 57χρονος προπονητής από το ματς με τον ΠΑΣ.