Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χτύπησε καμπανάκι ο Λεμονής!

Χτύπησε καμπανάκι ο Λεμονής!
Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 - 16:55

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Όλα τα λεφτά είναι για τον Ολυμπιακό το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Γ. Καραϊσκάκης". Οι Πειραιώτες θέλουν να πανηγυρίσουν την έκτη συνεχόμενη νίκη τους και να ευχαριστήσουν τον κόσμο που θα βρεθεί στο φαληρικό γήπεδο για τελευταία φορά μέσα στο 2017. Η προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας ολοκληρώθηκε σήμερα με πρωινή προπόνηση που έγινε στο Ρέντη.

Η αποστολή δεν είχε μεγάλες εκπλήξεις με τον Τάκη Λεμονή να μην συμπεριλαμβάνει σε αυτή τον Σεμπά και τον Βούκοβιτς. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος ο 57χρονος προπονητής χτύπησε καμπανάκι στους ποδοσφαιριστές του ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έχει αποδειχτεί πως οι "ερυθρόλευκοι" ακόμα και σε ματς στο "σπίτι" τους αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες. Αποκορύφωμα οι πρόσφατες αναμετρήσεις με Λεβαδειακό και Απόλλωνα.

Γι' αυτό και ο Λεμονής στη σύντομη ομιλία του που έκανε το πρωί στο προπονητικό κέντρο ζήτησε προσοχή. "Πρέπει να προσέξουμε πολύ το παιχνίδι. Κανένα ματς δεν είναι εύκολο και ο ΠΑΣ είναι μία πολύ καλή ομάδα. Θυμάστε όλοι ότι και σε άλλα παιχνίδια στο Καραϊσκάκη είχαμε προβλήματα και δυσκολίες. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη", ήταν τα λόγια του Τάκη Λεμονή προς τους ποδοσφαιριστές του.

Ξέρει καλά πως αυτό το ματς είναι ακόμα πιο επικίνδυνο, αφού είναι και το τελευταίο και το κλίμα αυτές τις ημέρες είναι διαφορετικό. Οι υποχρεώσεις, ωστόσο δεν έχουν τελειώσει και ο Λεμονής χτύπησε καμπανάκι για να πανηγυρίσει η ομάδα την έκτη συνεχόμενη νίκη της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Διαβάστε επίσης

Προς Μόσχα ο Εμενίκε

Προς Μόσχα ο Εμενίκε

Ξένο σώμα αποτελεί ο Νιγηριανός επιθετικός που σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είναι πιθανή η μετακόμιση του στο ρωσικό πρωτάθλημα.

Στην Ελλάδα για Μπεν ο Ερυθρός Αστέρας

Στην Ελλάδα για Μπεν ο Ερυθρός Αστέρας

Οι "ερυθρόλευκοι" του Βελιγραδίου τα δίνουν όλα για να πάρουν τον επιθετικό από τις Κομόρες και φέρονται να έχουν στείλει άνθρωπο τους στη χώρα μας για συζητήσεις. Ποια τα δεδομένα για την υπόθεση.