Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτός είναι ο ψευδομάρτυρας Αποστολόπουλος

Αυτός είναι ο ψευδομάρτυρας Αποστολόπουλος
Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 - 20:05

Ο πρώην παίκτης του Πλατανιά και νυν του ΠΑΣ Γιάννινα, Αλέξανδρος Αποστολόπουλος βρίσκεται στην αποστολή των Ηπειρωτών για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Πλατανιά, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στους Ηπειρώτες, και πέρυσι είχε πρωταγωνιστήσει στη σκευωρία που είχε στηθεί εναντίον του Ολυμπιακού περί δήθεν επεισοδίων στον μεταξύ των δύο συλλόγων αγώνα.

Υπενθυμίζουμε, αν και δύσκολα μπορεί να ξεχαστεί, ότι ο Αποστολόπουλος αποτέλεσε τον μεγαλύτερο ψευδομάρτυρα της συγκεκριμένης υπόθεσης. Και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από το γεγονός ότι αρχικά στις 20 Απριλίου είχε τονίσει σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι δεν γνωρίζει τι είχε συμβεί στη φυσούνα του Φαληρικού γηπέδου, καθώς βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας προθέρμανση για το 2ο μέρος. Μάλιστα, αυτή η τοποθέτησή του είναι καταγεγραμμένη στο παρακάτω βίντεο, το οποίο είχε δημοσιεύσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός. «Εγώ δεν μπήκα στη φυσούνα στο δεύτερο ημίχρονο. Ακουσα ότι έγιναν κάποια πράγματα στη φυσούνα. Δεν έχω όμως ξεκάθαρη άποψη για να πω τι έχει γίνει ακριβώς. Νομίζω στη φυσούνα στο ημίχρονο. Εγώ ήμουν στον αγωνιστικό χώρο και δεν ξέρω τι είχε γίνει. Ακριβώς τι έχει γίνει δεν γνωρίζω», τόνισε χαρακτηριστικά. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο βίντεο με τις δηλώσεις του Αποστολόπουλου δεν υπήρχε πουθενά, όμως η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ είχε αποθηκεύσει το βίντεο, που αποτελεί αδιάσειστο στοιχείο των ψεμάτων του Αποστολόπουλου.

Ωστόσο, στη συνέχεια για έναν… περίεργο λόγο ο Αποστολόπουλος άλλαξε στάση και κατέθεσε ότι βρισκόταν στα αποδυτήρια και είδε τα υποτιθέμενα επεισόδια… Αραγε, τι τον έκανε να αναιρέσει τα ίδια του τα λεγόμενα μέσα σε μόλις λίγες ημέρες; Βέβαια, η σκευωρία έπεσε στο κενό, αποδείχθηκε περίτρανα ότι στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν έγινε τίποτα και τελικά το μόνο που κατάφεραν ήταν να ξεφτιλιστούν.

Διαβάστε επίσης

Προς Μόσχα ο Εμενίκε

Προς Μόσχα ο Εμενίκε

Ξένο σώμα αποτελεί ο Νιγηριανός επιθετικός που σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είναι πιθανή η μετακόμιση του στο ρωσικό πρωτάθλημα.