Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προς Μόσχα ο Εμενίκε

Προς Μόσχα ο Εμενίκε
Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 - 19:47

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Τις τελευταίες του ημέρες στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό διανύει ο Εμάνουελ Εμενίκε. Ο Νιγηριανός αποτελεί ξένο σώμα για τους πρωταθλητές και τον Ιανουάριο θα αποτελέσει παρελθόν. Όταν ήρθε τους Πειραιώτες υπήρχαν πολύ μεγάλες προσδοκίες από αυτόν και στο Λιμάνι περίμεναν πως θα είναι ο επιθετικός που θα σήκωνε το βάρος της γραμμής κρούσης.

Σε καμία στιγμή δεν κατάφερε να προσφέρει όλα όσα περίμεναν οι "ερυθρόλευκοι". Τα τελευταία του τερτίπια, ωστόσο και η συμπεριφορά του στα social media ήταν οι σταγόνες που ξεχείλισαν το ποτήρι. Ο Εμενίκε θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη ιστορία, αφού ούτε καν στις προπονήσεις της ομάδας δεν συμμετέχει πλέον.

Πριν λίγες εβδομάδες τουρκικά δημοσιεύματα παρουσίαζαν πολύ πιθανή την επιστροφή του στη γειτονική χώρα. Είναι πολύ πιθανή η μετακόμιση του Νιγηριανού επιθετικού σε μία πολύ πιο κρύα χώρα και συγκεκριμένα στη Ρωσία και τη Μόσχα. Πληροφορίες από το εξωτερικό αναφέρουν ότι η ΤΣΣΚΑ θέλει να αποκτήσει τον πρώην επιθετικό της Φενερμπαχτσέ.

Διαβάστε επίσης

Αυτός είναι ο ψευδομάρτυρας Αποστολόπουλος

Αυτός είναι ο ψευδομάρτυρας Αποστολόπουλος

Το gavros.gr θυμίζει τις καταθέσεις του πρώην παίκτη του Πλατανιά και τη συμμετοχή του στη σκευωρία που είχε στηθεί κατά του Ολυμπιακού. Συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΣ και θα είναι τη Κυριακή το μεσημέρι στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Χτύπησε καμπανάκι ο Λεμονής!

Χτύπησε καμπανάκι ο Λεμονής!

Τι είπε στους ποδοσφαιριστές του στην ομιλία που έκανε στη πρωινή προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Τι φοβάται ο 57χρονος προπονητής από το ματς με τον ΠΑΣ.