Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα έλεγε ο Σάββας, αλλά δεν τον ακούγατε (vid)

Τα έλεγε ο Σάββας, αλλά δεν τον ακούγατε (vid)
Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017 - 08:52

Τα παλικάρια δεν αντέχουν τη κορυφή για πολύ. Μετά το 0-0 με τον Απόλλων στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός έχει τη μεγάλη ευκαιρία να νικήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα και να περάσει στη πρώτη θέση της βαθμολογίας και θα το κάνει γιατί είναι τέτοια η ιδιοσυγκρασία του. Στο μεγάλο Λιμάνι γνώριζαν ποιες είναι οι δυνατότητες της ομάδας και ήταν σίγουροι πως η νέα χρονιά θα τους έβρισκε στη πρώτη θέση.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης τα έλεγε τόσο καιρό. "Κάντε υπομονή μέχρι τον Ιανουάριο", τόνιζε τόσο καιρό ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και κάποιοι γέλαγαν. Ξέρει την ομάδα του και ήταν σίγουρος.

Μετά το χαμένο ντέρμπι με τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο ο Σάββας είχε δηλώσει: " Φέτος η χρονιά ξεκίνησε δύσκολα για εμάς, λόγω της προσπάθειας που κάναμε για την είσοδό μας στους ομίλους του Champions League. Από πολύ νωρίς είχαμε να δώσουμε πολλά παιχνίδια και να κάνουμε πολλά ταξίδια. Είμαστε επαγγελματίες και δεν θα το χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογία. Χάσαμε κάποιους πόντους, ωστόσο και γι’ αυτό δεν είμαστε στην πρώτη θέση. Μέχρι τον Ιανουάριο θα είμαστε πρώτοι και είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε εκείνοι που θα συνεχίσουμε μέχρι το τέλος πρώτοι. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και όλοι μας σέβονται. Ακόμα και οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων ξέρουν ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή. Θα δουλέψουμε και είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος θα είμαστε πρωταθλητές". Είπε κάτι ψέματα;

Δείτε και τις δηλώσεις (στο 1:20) του μετά το εντός έδρας παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα…

Διαβάστε επίσης

Πρωταθλητής χειμώνα = τίτλος κατά 85%

Πρωταθλητής χειμώνα = τίτλος κατά 85%

Ο Ολυμπιακός με νίκη επί του ΠΑΣ μπορεί να… καπαρώσει το 8ο σερί. Στα 38 προηγούμενα χρόνια μόνο 6 φορές ο πρώτος του α’ γύρου δεν σήκωσε την κούπα! Αναλυτικός πίνακας.

Φουλ του ΠΑΟΚ από τον Κοντουρέλη (pics)

Φουλ του ΠΑΟΚ από τον Κοντουρέλη (pics)

Μονά ζυγά για την ομάδα της Θεσσαλονίκης έπαιξε ο Αθηναίος βοηθός στα Χανιά! Από τη μια δεν μέτρησε κανονικό γκολ του Πλατανιά, όμως σε ίδια φάση κατακύρωσε το γκολ του Μαλεζά

«Τέλος ο Ταβάμπα, έκλεισε ο διάδοχος»

«Τέλος ο Ταβάμπα, έκλεισε ο διάδοχος»

Τα σενάρια… πέφτουν βροχή για τη γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού. Ο Καμερουνέζος που «χαιρέτησε» την Παρτιζάν, ο Μίτροβιτς που «πιάνει λιμάνι» και η… επιστροφή του Ιρανού.

Στη φυσική του θέση

Στη φυσική του θέση

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κυριακή (15:00, NS2) τον ΠΑΣ Γιάννινα και έχει την ευκαιρία να πατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ποιο είναι το πλάνο του Τάκη Λεμονή για τον αγώνα με τους Ηπειρώτες.