Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ: «Κλέβεις», «σφάζεις» και είναι όλα «ωραία» και «όπως πρέπει»!

ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ: «Κλέβεις», «σφάζεις» και είναι όλα «ωραία» και «όπως πρέπει»!
Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017 - 10:24

Ο μαγικός κόσμος της εξυγίανσης, εξομάλυνσης -και ό,τι έξω από εδώ υπάρχει- ξεδιπλώνεται εντυπωσιακά μπροστά μας, τώρα που τα γάλατα έσφιξαν και ο Ολυμπιακός συνήλθε και ετοιμάζεται να επανέλθει και να μονιμοποιηθεί στην κορυφή. Με τους πρωταγωνιστές του νέου συστήματος ελέγχου να μην κρύβουν τις προθέσεις τους. Θιασώτες του «δικά μας με κάθε τρόπο» και «εμείς ή κανείς» που έγραψε πρόσφατα στο instagram ο Σαββίδης Τζούνιορ, δεν περιμένεις και περισσότερα.

Αλλά το ενδιαφέρον είναι ότι ακόμη και τα επίσημα όργανα της προπαγάνδας των συμμάχων άρχισαν να εκτίθενται. Δείγμα της πίεσης που αισθάνονται. Πρώτος από όλους ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, ο οποίος δίχως ντροπή και χωρίς να κρατήσει ούτε τους τύπους, αποθέωσε την ΚΑΛΠΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ έναντι του Πλατανιά. Μικρή σημασία έχει που ακυρώθηκε ΚΑΝΟΝΙΚΟ, ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ γκολ του «φίλου» (ξέρουν αυτοί) σωματείου των περιχώρων των Χανίων. Μικρή σημασία έχει που ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με παρόμοιο με το ακυρωθέν γκολ.

Αλλά όπως μας ενημέρωσε ο επικοινωνιολόγος της εξυγίανσης, «τώρα ξεκινούν τα ωραία». Ναι, αυτό έγραψε ο Κυριάκος στο Facebook. Και σημείωσε πως ο πρώτος γύρος τελείωσε «όπως έπρεπε»! Αυτό του αρέσει. Να κερδίζει ο ΠΑΟΚ με κλοπή ακόμη και τον πρωτοξάδελφο από τα Χανιά. Αν δεν είναι αυτό ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ, τότε τι είναι; Μην πει κανείς κάτι κακό, θα βγάλει φιρμάνι Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ και ποιος σας σώζει!

Α, και κάτι ακόμη, Ο Κυριάκος, ως καλός επικοινωνιολόγος του νέου συστήματος, ξέρει να βγάζει καλούς τίτλους και στα ΜΜΕ της προπαγάνδας. Τουλάχιστον, ρε παιδιά, εκεί στο σαββιδικό σύστημα, να χρησιμοποιείτε διαφορετικές λέξεις στους τίτλους. Μην μπερδεύετε τα Non Paper στο κοινό και το πριβέ γκρουπ του Viber με τους τίτλους που επιλέγετε. Ακόμη και όταν ακολουθείτε πιστά, σκυλίσια, γλοιωδώς την ίδια γραμμή με τους εργοδότες σας, καλό θα είναι να διαχωρίζετε λίγο τη ρητορική. Δεν κάνει καλό.

Και για να μην ξεχαστούμε, να και το μήνυμα «τώρα ξεκινούν τα ωραία» του Κυριάκου Κυριάκου. Του επικοινωνιολόγου της εξυγίανσης...

Κυριάκος Κυριάκος: «Και τώρα ξεκινούν τα ωραία! Σε έναν πρώτο γύρο που ξεκίνησε δύσκολα, αλλά τελείωσε όπως έπρεπε, ο ΠΑΟΚ είναι εδώ, πειστικά και επίμονα να διεκδικεί ό,τι του αξίζει! Γιατί έμεινε όρθιος και αταλάντευτος όταν χρειαζόταν καθαρό μυαλό, γιατί δεν υπέκυψε σε εύκολες λύσεις και γιατί είμαστε ενωμένοι πια, μπροστά στον ορατό στόχο!

Με ανοιχτή Τούμπα, με την ομάδα πιο δεμένη, με τον Ραζβάν και τους παίκτες να ξέρουν πως να παίρνουν αυτό που θέλουν, στα μάτια μου ο ΠΑΟΚ τα έχει όλα για να πάρει έναν βαθμό περισσότερο από τους ανταγωνιστές του μέχρι τον Μάιο! Ελάτε όλοι μαζί μας, και στο ταξίδι και τον προορισμό!».

ΥΓ. Η σαπίλα όσο και να την κρύψεις, όσο και να της ρίξεις αρωματικά δεν κρύβεται. Ηταν απλά θέμα χρόνου να πέσουν οι μάσκες. Τώρα που έπεσαν, εδώ είμαστε να διασκεδάσουμε. Καλωσήρθατε...


ΥΓ2. Παρεμπιπτόντως θα θέλαμε να συμφωνήσουμε με τον Κυριάκο Χ2 στο πιο ουσιώδες από όσα ανέφερε στο διαδικτυακό του διάγγελμα. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ότι ο πρώτος γύρος του ΠΑΟΚ τελείωσε «όπως πρέπει». Στη 2η θέση το Σάββατο. Στην 3η την Κυριακή. Ακριβώς «όπως πρέπει»...

Διαβάστε επίσης

Νίκη και επιβεβαίωση!

Νίκη και επιβεβαίωση!

Το έλεγαν στον Ολυμπιακό μετά την ήττα στη Λεωφόρο ότι με νίκες μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου η ομάδα θα βρεθεί στην κορυφή. Μια νίκη απομένει για να έρθει η επιβεβαίωση. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.

Φουλ του ΠΑΟΚ από τον Κοντουρέλη (pics)

Φουλ του ΠΑΟΚ από τον Κοντουρέλη (pics)

Μονά ζυγά για την ομάδα της Θεσσαλονίκης έπαιξε ο Αθηναίος βοηθός στα Χανιά! Από τη μια δεν μέτρησε κανονικό γκολ του Πλατανιά, όμως σε ίδια φάση κατακύρωσε το γκολ του Μαλεζά