Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα για τον κόσμο μας»

«Να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα για τον κόσμο μας»
Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017 - 20:10

Το σύνθημα για την κατάκτηση του τίτλου έδωσε ο Σίλβιο Προτό, μετά τη νίκη του Θρύλου επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0.

Ο Βέλγος πορτιέρο τόνισε ότι σε κάθε παιχνίδι δίνει τον καλύτερό του εαυτό και επισήμανε ότι στόχος του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στους Πειραιώτες και πρόσθεσε ότι αν οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν σαν ομάδα, τότε θα παραμείνουν στην κορυφή και θα καταφέρουν να πετύχουν το στόχο τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Σε τέτοια παιχνίδια όπου ο Ολυμπιακός ανεβαίνει πολύ ψηλά και πιέζει, ο αντίπαλος περιμένει την ευκαιρία του στην αντεπίθεση, επομένως ο τερματοφύλακας πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικός. Όμως, στην καριέρα μου όταν έπαιζα στην Άντερλεχτ έχω αντιμετωπίσει πάρα πολλά τέτοια παιχνίδια και ξέρω πως να τα αντιμετωπίσω. Η άμυνά μας έπαιξε πάρα πολύ καλά και εγώ ήμουν σε εύκολη θέση».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ: «Γνωρίζετε πως όταν ο κύριος Λεμονής ανέλαβε τον Ολυμπιακό είπε στους παίκτες ότι ο Ολυμπιακός πρέπει αργά ή γρήγορα μέχρι σήμερα να επιστρέψει στην κορυφή. Αυτή είναι η φυσική θέση και όταν είσαι παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να βρίσκεσαι στην κορυφή της βαθμολογίας και αυτή είναι δουλειά μας, να παίζουμε για να βρισκόμαστε στην κορυφή. Δουλέψαμε και το καταφέραμε αυτό, όμως δεν έχουμε ακόμα τίποτα στα χέρια μας. Μόνο στο τέλος του πρωταθλήματος μετράει αυτό γι' αυτό θα δουλέψουμε παιχνίδι το παιχνίδι για να μείνουμε στην κορυφή».

Για τη σχέση του με την ομάδα και τον κόσμο: «Όταν παίζω ακόμη και με τα παιδιά μου “Μονόπολη” η κάποιο άλλο παιχνίδι, θέλω να κερδίζω. Είναι στον χαρακτήρα μου, έτσι λειτουργώ γι' αυτό είμαι οπλισμένος με υπομονή και πάντα προσπαθώ να κάνω το ίδιο. Έτσι και στη δουλειά μου θέλω να κερδίζω όλα τα παιχνίδια. Όλοι κάνουν λάθη, όμως όλοι πρέπει να παίζουμε σαν ομάδα και χωρίς να δείχνω ασέβεια στις άλλες ομάδες, αν ο Ολυμπιακός παίζει σαν ομάδα, πρέπει να είναι πρωταθλητής».

Για το αν βλέπει το μέλλον του στον Ολυμπιακό: «Ελπίζω ότι το μέλλον μου είναι εδώ. Προσπαθώ κάθε μέρα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, θέλω να γίνουμε πρωταθλητές. Αυτός είναι ο μόνος στόχος που έχω στο μυαλό μου κατ' αρχήν για τον πρόεδρο μας και για όλους τους φίλους του Ολυμπιακού».

Διαβάστε επίσης

Η αποθέωση των πρωταθλητών (vid)

Η αποθέωση των πρωταθλητών (vid)

Ο κόσμος καταχειροκρότησε τους παικταράδες του Θρύλου μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα - Δείτε το αποκλειστικό βίντεο από το gavros.gr.

Σπουδαίο διπλό την ΑΕΛ

Σπουδαίο διπλό την ΑΕΛ

Ο Μίλος Ντέλετιτς σκόραρε δύο φορές στην Λαμία και οδήγησε την ομάδα του στη σπουδαία νίκη με 2-0.