Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η εξήγηση των ρέφερι για το γκολ του Καρίμ

Η εξήγηση των ρέφερι για το γκολ του Καρίμ
Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 - 09:04

Σε ένα σύμπαν που για όλα φταίει ο Ολυμπιακός δεν περιμέναμε να ακούσουμε κραυγές για το πεντακάθαρο γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ, το οποίο, όμως δεν μέτρησε ποτέ. Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος στο «Γ. Καραϊσκάκης», παρά το γεγονός πως ο Ιρανός σκόραρε. Ποτέ ο επόπτης Γκάγκας δεν έτρεξε προς τη σέντρα. Ούτε καν ο διαιτητής Τζήλος δεν είδε τη φάση.

Η μπάλα έχει σκάει πεντακάθαρα μέσα από τη γραμμή, όμως ο Ολυμπιακός δεν πήρε το… μαξιλαράκι των δύο γκολ διαφορά. Είναι λογικό στο τέλος να υπάρχει μία ανησυχία, διότι στο ποδόσφαιρο πολλά έχουν δει τα μάτια μας. Το θέμα, όμως είναι πως τα μάτια του Γκάγκα δεν είδαν (;) ότι η μπάλα πέρασε κανονικά τη γραμμή. Κάτι που το είδε ο περισσότερος κόσμος που βρισκόταν στο γήπεδο και απλά επιβεβαιώθηκε από τα replay της Nova. Δια γυμνού οφθαλμού φάνηκε ότι ήταν μία καθαρή φάση.

Η συγκεκριμένη απόφαση θα μπορούσε να έχει κοστίσει στον Ολυμπιακό και πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτιόντουσαν μετά το παιχνίδι «πως γίνεται να μην το είδε ο επόπτης;». Απορία στα χείλη όλων όσων βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης». Είναι δυνατόν να μην το είδε;

«Ήταν μία δύσκολη φάση», έλεγαν επόπτης και ρέφερι μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στη φωτογραφία του gavros.gr ο Γκάγκας έχει πολύ καλή θέση στη συγκεκριμένη φάση. Βλέπει πεντακάθαρα και ότι ο Ανσαριφάρντ καλύπτεται και ότι η μπάλα περνάει τη γραμμή. Το οπτικό του πεδίο είναι καθαρό και δεν μοιάζει για τόσο δύσκολη η φάση όπως την περιέγραψαν πριν φύγουν από το γήπεδο.

Ο Γκάγκας δεν είχε, ο Τζήλος δεν είδε, αλλά δεν είδε και όλοι αυτοί που σκούζουν κάθε φορά που υπάρχει μία λάθος απόφαση υπέρ του Ολυμπιακού. Δείτε τη φωτογραφία και το βίντεο από τη Nova (πατήστε ΕΔΩ) για να καταλάβετε.

Διαβάστε επίσης

«Κορυφή…» (pic)

«Κορυφή…» (pic)

Ανάρτηση με νόημα από τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά.