Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να γιατί είναι σημαντικός ο Οφόε

Να γιατί είναι σημαντικός ο Οφόε
Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 - 14:34

Με 1-0 επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα στον Ναό ο Ολυμπιακός, περνώντας στην κορυφή της βαθμολογίας με το κλείσιμο του Α' γύρου του πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες αδικήθηκαν κιόλας από τον βοηθό, καθώς το γκολ του Καρίμ Ανσαριφάρντ δεν μέτρησε, έστω και αν η μπάλα είχε περάσει ολόκληρη τη γραμμή του τέρματος.

Εν πάση περιπτώσει, η νίκη για τον Ολυμπιακό ήρθε, οι τρεις βαθμοί αποσπάστηκαν και καλό θα ήταν σε αυτό το σημείο να γίνει και μια αναφορά στον άνθρωπο που έδωσε την πάσα στον Ιρανό φορ, έστω και αν το γκολ δεν μέτρησε. Πρόκειται για τον Βαντίς Οτζίτζα Οφόε. Που σε γενικές γραμμές είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας φέτος, με σταθερή απόδοση.

Ο Βέλγος έκανε για μια ακόμα φορά ένα καλό παιχνίδι και βοήθησε πολύ τον Ολυμπιακό. Οι πάσες του ήταν ακριβείας και το αποκορύφωμα ήταν η φάση όπου δεν μέτρησε το γκολ του Ανσαριφάρντ. Πάρα πολύ ωραία πάσα στην... τρύπα που υπήρχε, κάτι που δείχνει τον έλεγχο που έχει στο ματς ο Οφόε, αλλά και τη διορατικότητά του.

Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα ο Οφόε, ο οποίος προσφέρει ποιότητα και ηρεμία στην ανάπτυξη, καθώς όποτε έχει την μπάλα στην κατοχή του, τις περισσότερες φορές γίνεται κάτι καλό.

Διαβάστε επίσης

Πολλά «κόλπα» στο παιχνίδι του...

Πολλά «κόλπα» στο παιχνίδι του...

Ο Ολυμπιακός έχει βελτιωθεί σε πολλούς τομείς και ένας εξ αυτών είναι και οι κινήσεις των παικτών όταν γίνεται γέμισμα ή σέντρα σε στατική ή μη, φάση.