Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Stop στους ΓΑΥΡΟΥΣ με απόφαση άλλων εποχών (pic)

Stop στους ΓΑΥΡΟΥΣ με απόφαση άλλων εποχών (pic)
Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 - 18:33

Νέο μπλόκο από το Υπουργείο στους οπαδούς του Ολυμπιακού. Ο Γιώργος Βασιλειάδης με επίσημο έγγραφο του, το οποίο κοινοποίησε σε ΕΠΟ, Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, Αρχηγείο ΕΛ.ΑΣ., Ολυμπιακό και Πλατανιά γνωστοποίησε ότι απαγορεύεται η μετακίνηση οργανωμένων και μεμονωμένων οπαδών του Θρύλου στο ματς της Τετάρτης με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Το Υπουργείο κοινοποίησε το συγκεκριμένο έγγραφο για λόγους ασφαλείας και διαφύλαξης της δημόσιας τάξης, όπως αναφέρει. Εδώ και μέρες, ωστόσο γνωρίζαμε τις προθέσεις της ΠΑΕ Πλατανιάς να μη δώσει εισιτήρια στους οπαδούς του Ολυμπιακού. Στα Χανιά, που είναι μία περιοχή η οποία Ολυμπιακοκρατείται είναι υπάρχει ήδη μεγάλος ξεσηκωμός και αναστάτωση.

Θυμίζουμε πως το Σάββατο βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου των Περιβολίων οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι είναι οι μοναδικοί στην Ελλάδα που πηγαίνουν σε όλα τα γήπεδα με την ανοχή της Αστυνομίας και φυσικά της ίδιας της Κυβέρνησης.

Θυμίζουμε επίσης πως στις 29 Νοεμβρίου οι οπαδοί του Ολυμπιακού είχε δώσει το παρών στο γήπεδο των Περιβολίων και στο ματς Κυπέλλου με τον ΑΟΧ Κισσαμικό χωρίς να συμβεί το παραμικρό, όπως δεν έχει ποτέ δεν έχει συμβεί το παραμικρό σε παιχνίδια στα Χανιά. Η διοίκηση Μαθιουλάκη και η Κυβέρνηση δεν θέλουν τους οπαδούς του Θρύλου στον αγώνα της Τετάρτης.

Δείτε την απόφαση:

Διαβάστε επίσης

Τα… μαγικά γκολ του «Magic» Μάριν (vids)

Τα… μαγικά γκολ του «Magic» Μάριν (vids)

Δεν δοκιμάζει συχνά το πόδι του, δεν διακρίνεται τόσο για τις απειλητικές όσο για τις δημιουργικές του τάσεις, αλλά όταν ο Γερμανός σκοράρει, το κάνει με τρόπο εντυπωσιακό