Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μπορεί να πάει στην Ελλάδα ο Γκανέα»

«Μπορεί να πάει στην Ελλάδα ο Γκανέα»
Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 - 09:59

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Δεδομένο θεωρείται ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για ενίσχυση στην αριστερή πτέρυγα της άμυνας τον Ιανουάριο, αφού ο Χρβόγιε Μίλιτς δεν υπολογίζεται από τον Τάκη Λεμονή, ενώ θα πρέπει να υπάρχει και άλλη επιλογή εκτός από τον Λεονάρντο Κούτρη. Στην ισπανική εφημερίδα «AS» υπάρχει εκτενές ρεπορτάζ για τον Κριστιάν Γκανέα, καθώς βάζει στον κόλπο τον Θρύλο, την Χόφενχαϊμ, την Στεάουα και φυσικά την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Το δημοσίευμα αναφέρει τις σκέψεις των ιθυνόντων της βάσκικης ομάδας και τιτλοφορείται: «Διίστανται οι απόψεις στην Αθλέτικ για τον Γκανέα». Υπάρχουν δύο σημαντικά στοιχεία για τον 25χρονο παίκτη της Βιτορούλ. Το ένα έχει να κάνει με την επιθυμία του Ρουμάνου να συνεχίζει την καριέρα του στο ισπανικό πρωτάθλημα και δη στην Αθλέτικ και το δεύτερο πως τον έχουν παρακολουθήσει οι Μάλαγα, Χετάφε, Εσπανιόλ.

«Οι σκάουτς της Αθλέτικ πήγαν στην Ρουμανία και έχουν δει τον Γκανέα να αγωνίζεται με την Βιτορούλ Κοστάντσα», επισημαίνεται στο ρεπορτάζ, όμως διευκρινίζεται ότι δεν υπάρχει οριστική απόφαση. Η ομάδα του Μπιλμπάο χρειάζεται ισχυροποίηση αριστερά, έπειτα και από τον τραυματισμό του Μπαλενθιάνκα.

Κάπου εδώ μπαίνει στο… χορό και ο Ολυμπιακός, καθώς επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι «…ο 25χρονος διεθνής Ρουμάνος μπορεί να πάει στην Ελλάδα στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο ή την Μπουντεσλίγκα ή την Στεάουα, η οποία επίσης τον θέλει».

Ιδιοκτήτης της Βιτορούλ είναι ο πρώην μεγάλος άσος, Γκεόργκι Χάτζι, ο οποίος έχει βάλει στόχο να τον πουλήσει τον Ιανουάριο και να βάλει ένα σημαντικό ποσό στο ταμείο της ομάδας του.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, το «πλάνο Κούτρη» είναι σε πλήρη εφαρμογή με τον νεαρό Έλληνα να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του, όμως χρειάζεται και ανάσες. Το σίγουρο είναι ότι ο Γκανέα, που έχει την δυνατότητα να παίζει και ως χαφ, όχι μόνο αριστερά, αλλά και δεξιά δεν είναι μια φτηνή μεταγραφή.

Διαβάστε επίσης

Δεν κάνει πρόταση η Σπόρτινγκ

Δεν κάνει πρόταση η Σπόρτινγκ

Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες από την Πορτογαλία σχετικά με τις προθέσεις της ομάδας του Ζόρζε Ζέσους για τον Οτζίτζα Οφόε. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος

Το… οκτάμπαλο του Μάρκο!

Το… οκτάμπαλο του Μάρκο!

Οκτώ γκολ έχει σημειώσει ο Μάριν σε 44 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού και σχεδόν όλα ήταν από σημαντικά έως πολύ καθοριστικά. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.

«Πρώτοι ως το τέλος»

«Πρώτοι ως το τέλος»

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και όλους όσοι εργάζονται στον σύλλογο. ΔΕΙΤΕ πλούσιο photostory από τη γιορτή…