Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα δημοσιεύματα για Καραμάνο και την επιστροφή του

Νέα δημοσιεύματα για Καραμάνο και την επιστροφή του
Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 - 13:56

Στον Ολυμπιακό θα επιστρέψει τον Γενάρη ο Τάσος Καραμάνος, σε ένα ακόμα δημοσίευμα που εμφανίζεται στον πορτογαλικό Τύπο. Τούτη τη φορά, η «O Jogo» κάνει λόγο πως ο νεαρός παίκτης θα έρθει στην Ελλάδα τον χειμώνα και πιο χαρακτηριστικά αναφέρει.

«Έχοντας λίγο χώρο στην ομάδα, ο Καραμάνος θα επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό μετά από πέντε μήνες στο ρόστερ της Ρίο Άβε. Ο επιθετικός χρησιμοποιούταν λίγο από τον προπονητή, Μιγκέλ Καρντόσο, έχοντας μόλις ένα γκολ σε 11 παιχνίδια, αυτό κόντρα στη Σανοανένσε για το Κύπελλο, τη στιγμή που στο πρωτάθλημα είχε οκτώ συμμετοχές, τρεις εξ αυτών βασικός», αναφέρει το ρεπορτάζ και συνεχίζει.

«Μετά από μια σεζόν όπου είχε καλή παρουσία στη Φεϊρένσε, στην οποία είχε δοθεί πάλι δανεικός από τον Ολυμπιακό, σκοράροντας επτά γκολ σε 36 παιχνίδια, ο Έλληνας επιθετικός είχε άλλο ρόλο να παίξει. Ο ανταγωνισμός με τον Γκέντες, όμως, δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί και ως εκ τούτου, παίρνει άλλο δρόμο η καριέρα του».

Μετά την «A Bola» λοιπόν και η «O Jogo» έχει ρεπορτάζ για τον Καραμάνο και αν ισχύουν όλα αυτά που γράφουν οι Πορτογάλοι, τότε τον Ιανουάριο ο παίκτης επιστρέφει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Ο ευνοημένος ΠΑΟΚ και τα αγκάθια του Θρύλου

Ο ευνοημένος ΠΑΟΚ και τα αγκάθια του Θρύλου

Το +1 δίνει ψυχολογικό αβαντάζ στον Ολυμπιακό ενόψει της συνέχειας, αλλά από την άλλη δεν έχει τελειώσει και απολύτως τίποτα. Οι παγίδες στο δρόμο για την κούπα είναι πολλές όταν την ίδια ώρα οι αντίπαλοι του έχουν πιο απλό έργο.

Το «μηδέν» που έφερε χαμόγελα

Το «μηδέν» που έφερε χαμόγελα

Για έκτη μόλις φορά διατήρησε ανέπαφη την εστία του φέτος ο Ολυμπιακός, αλλά κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να κάνει φάσεις.