Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Βούκοβιτς στα Χανιά ο Ολυμπιακός

Με Βούκοβιτς στα Χανιά ο Ολυμπιακός
Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 - 14:01

Με πρωινή προπόνηση που έγινε στο Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Πλατανιά. Το ματς διεξάγεται στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας, οι Πειραιώτες αγωνίζονται εκτός έδρας, με τον Τάκη Λεμονή να ανακοινώνει την 23μελή αποστολή, στην οποία βρίσκεται μετά από αρκετό καιρό είναι η αλήθεια, ο Γιάγκος Βούκοβιτς.

Ο Σέρβος στόπερ επιστρέφει σε αγώνα του Ολυμπιακού, αυτός θα είναι ο τελευταίος φέτος για την ομάδα και πέραν του Βούκοβιτς, ο Λεμονής πήρε μεταξύ άλλων τους Αγγελόπουλο, Μαρτίνς και τον νεαρό Ξενιτίδη.

Ο Ολυμπιακός θέλει από το πρώτο παιχνίδι ένα σκορ πρόκρισης και αναμένεται να το πάρει, μετατρέποντας τη ρεβάνς σε τυπική διαδικασία.

Αναλυτικά η αποστολή

Ανδρούτσος, Αγγελόπουλος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης, Βούκοβιτς, Ξενιτίδης

Διαβάστε επίσης

Ένας πολύ χρήσιμος Ιρανός

Ένας πολύ χρήσιμος Ιρανός

Εξαιρετικοί οι αριθμοί του Καρίμ Ανσαριφάρντ στον Α' γύρο του πρωταθλήματος - Δεν βοηθάει μόνο τον εαυτό του, αλλά και τους συμπαίκτες του - Διαβάστε πώς...

Ο ευνοημένος ΠΑΟΚ και τα αγκάθια του Θρύλου

Ο ευνοημένος ΠΑΟΚ και τα αγκάθια του Θρύλου

Το +1 δίνει ψυχολογικό αβαντάζ στον Ολυμπιακό ενόψει της συνέχειας, αλλά από την άλλη δεν έχει τελειώσει και απολύτως τίποτα. Οι παγίδες στο δρόμο για την κούπα είναι πολλές όταν την ίδια ώρα οι αντίπαλοι του έχουν πιο απλό έργο.