Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκτός ομάδας ο Μπεν

Εκτός ομάδας ο Μπεν
Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 - 17:21

Εκτός αποστολής για τον αγώνα με αντίπαλο τον Πλατανιά για το Κύπελλο έμεινε ο Μπεν. Αυτό έγινε γνωστό μετά την ανακοίνωση της αποστολής, ενώ λίγα λεπτά μετά, υπήρξε ενημέρωση από τον Ολυμπιακό, που έδινε τη... λύση στον γρίφο. Ο Μπεν λοιπόν και σύμφωνα με την ενημέρωση, τέθηκε εκτός ομάδας, ακολουθώντας τον δρόμο των Ζντιέλαρ, Καρσελά, Καπίνο και Μίλιτς.

Ο Μπεν, που θα έμπαινε αλλαγή στον αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά τελικά, ο Ζιλέ πήρε τη θέση του Σισέ, δεν υπολογίζεται πλέον από τον Τάκη Λεμονή.

Ήδη εδώ και μερικές ημέρες υπάρχει το ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον στράικερ από τις Κομόρες, με τα ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών να έχουν κάνει λόγο πως ο παίκτης αρνήθηκε πρόταση του Ολυμπιακού. Ενώ λοιπόν ο παίκτης ετοιμαζόταν να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αγώνα στον οποίο ο Θρύλος επικράτησε με 1-0, κάτι τέτοιο δεν έγινε και να που μερικές ώρες στην ουσία μετά, ο Μπεν τίθεται εκτός ομάδας.

Γίνεται ο πέμπτος παίκτης που δεν υπολογίζεται, καθώς όπως προαναφέρθηκε, Μεχντί Καρσελά, Στέφανος Καπίνο, Χρβόγε Μίλιτς και Σάσα Ζντιέλαρ, έχουν ήδη στην ουσία δει την πόρτα της εξόδου από το Ρέντη.

Διαβάστε επίσης

Εφτασε στα Χανιά ο Θρύλος!

Εφτασε στα Χανιά ο Θρύλος!

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν λίγο πριν τις 20:00 στην Κρήτη, όπου την Τετάρτη (20/12) θα αντιμετωπίσουν τον Πλατανιά για το κύπελλο Ελλάδος. ΧΑΝΙΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Από τώρα άρχισε το κλάμα; (vid)

Από τώρα άρχισε το κλάμα; (vid)

Μόνο μερικές ώρες από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας, άρχισαν το κλάμα στην ΑΕΚ - Φυλάξτε μερικά δάκρυα γιατί η διαφορά θα μεγαλώσει.