Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χωρίς Σισέ με Πλατανιά

Χωρίς Σισέ με Πλατανιά
Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 - 16:33

Με την ομάδα του Πλατανιά κοντράρεται ο Ολυμπιακός για το πρώτο ματς της Γ' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας την Τετάρτη. Οι Πειραιώτες ολοκληρώνουν με αυτόν τον τρόπο το 2017, ευρισκόμενοι στην κορυφή, θέλοντας παράλληλα να πάρουν ένα σκορ πρόκρισης από τους Κρητικούς από το πρώτο παιχνίδι. Με τον Ολυμπιακό να είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη φυσικά.

Σύμφωνα με την αποστολή που ανακοίνωσε ο Τάκης Λεμονής για τον αγώνα, εκτός έμεινε ο Παπ Σισέ. Η αποκάλυψη της φετινής σεζόν έως τώρα για τον Ολυμπιακό, που και γκολ βάζει, αλλά και καλός αμυντικός είναι. Να υπενθυμιστεί σε αυτό το σημείο πως ο Σισέ έγινε αλλαγή στο 88' του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή.

Σε εκείνο το σημείο, τη θέση του πήρε ο Γκιγιόμ Ζιλέ, με τον Σενεγαλέζο στόπερ να αντιμετωπίζει πρόβλημα. Ο Λεμονής έχει παίκτες για κάθε θέση και από τη στιγμή που έκρινε σωστό και σκόπιμο να αφήσει εκτός αποστολής τον Σισέ, το έκανε.

Ούτως ή άλλως, για αυτό το παιχνίδι ο κόουτς πήρε μαζί του τέσσερις στόπερ και δεν είναι άλλοι από τους Αλμπέρτο Μποτία, Μπιορν Ένγκελς, Δημήτρη Νικολάου και Γιάγκος Βούκοβιτς, άρα είχε το «ελεύθερο» να αφήσει εκτός τον Σισέ, από τη στιγμή που αυτό αποφάσισε.

Διαβάστε επίσης

Από τώρα άρχισε το κλάμα; (vid)

Από τώρα άρχισε το κλάμα; (vid)

Μόνο μερικές ώρες από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας, άρχισαν το κλάμα στην ΑΕΚ - Φυλάξτε μερικά δάκρυα γιατί η διαφορά θα μεγαλώσει.

Ένας πολύ χρήσιμος Ιρανός

Ένας πολύ χρήσιμος Ιρανός

Εξαιρετικοί οι αριθμοί του Καρίμ Ανσαριφάρντ στον Α' γύρο του πρωταθλήματος - Δεν βοηθάει μόνο τον εαυτό του, αλλά και τους συμπαίκτες του - Διαβάστε πώς...