Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλουν τον Εμενίκε από Ευρώπη και Τουρκία»

«Θέλουν τον Εμενίκε από Ευρώπη και Τουρκία»
Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 - 16:34

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητεί ο Εμάνουελ Εμενίκε και μπορεί στην Ρωσία να "ανεβάζουν" το ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά ο ατζέντης του χαμηλώνει τους τόνους. Με δηλώσεις του στην ρωσίδα δημοσιογράφο Πολίνα Κουίμοβα, της ιστοσελίδας «Championat», ο Ματ Μαρκάρογλου υποστήριξε πως... «υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται, αλλά μέχρι τώρα δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο. Είναι σύλλογοι απ' την Ευρώπη, αλλά και απ' την Τουρκία. Απ' την Ρωσία δεν έχουμε κάποια πρόταση. Ο Εμενίκε παραμένει παίκτης του Ολυμπιακού».

Την ίδια στιγμή, δύο ομάδες που τίθενται αντιμέτωπες στη φάση των «32» του Europa League, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Ερυθρός Αστέρας, φαίνεται πως «ψάχνονται» για την απόκτηση του Εμάνουελ Εμενίκε. Στο παιχνίδι για τον Νιγηριανό έχουν μπει και οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου, όπως αποκαλύπτουν οι Σέρβοι και επιβεβαιώνουν οι Ρώσοι, δεδομένου ότι αναζητούν ένα φορ περιοχής για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Από τώρα άρχισε το κλάμα; (vid)

Από τώρα άρχισε το κλάμα; (vid)

Μόνο μερικές ώρες από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας, άρχισαν το κλάμα στην ΑΕΚ - Φυλάξτε μερικά δάκρυα γιατί η διαφορά θα μεγαλώσει.

Χωρίς Σισέ με Πλατανιά

Χωρίς Σισέ με Πλατανιά

Ο νεαρός Σενεγαλέζος στόπερ έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα Κυπέλλου με τους Κρητικούς, που θα γίνει την Τετάρτη στα Χανιά.