Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βαλίτσες για Βέλγιο ετοιμάζει ο Καπίνο

Βαλίτσες για Βέλγιο ετοιμάζει ο Καπίνο
Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 - 11:32

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Πολύ ζωηρό είναι το ενδιαφέρον της Μπριζ για τον Στέφανο Καπίνο και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του gavros.gr, ο διεθνής τερματοφύλακας είναι ενήμερος και μάλιστα συλλέγει πληροφορίες για την πρωτοπόρο του βελγικού πρωταθλήματος! Ο Καπίνο, που βρίσκεται στην «black list» του Ολυμπιακού και αναζητεί εδώ και μερικές εβδομάδες τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, περιμένει την επίσημη πρόταση της Μπριζ τόσο προς τους «ερυθρολεύκους» όσο και προς τον ίδιο, με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι Βέλγοι προτίθενται να προσφέρουν ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Μπορεί η Μπριζ να διαθέτει τέσσερις τερματοφύλακες, αλλά ο προπονητής της, Ιβάν Λέκο, δεν περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη κανέναν εξ αυτών. Ούτε καν τον Αμερικανό Ίθαν Χόρβατ, που χρησιμοποιεί ως βασικό, καθώς έχει υποπέσει σε αρκετά εύκολα λάθη κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν. Ο δεύτερος γκολκίπερ, ο Βέλγος Γκιγιόμ Χίμπερτ είναι επίσης επιρρεπής στα σφάλματα, ο τρίτος είναι ένας 19χρονος και άπειρος Βέλγος, ενώ ο τέταρτος, ο 34χρονος Γάλλος Λιντοβίκ Μπιτέγ, βρίσκεται σε καθεστώς δυσμένειας απ’ το περασμένο καλοκαίρι, οπότε και του ζητήθηκε να βρει ομάδα. Θεωρείται, έτσι, δεδομένο ότι η Μπριζ θα αποκτήσει βασικό γκολκίπερ μέσα στο Γενάρη και ο πρώτος στόχος της είναι ο Στέφανος Καπίνο, με τις εξελίξεις να αναμένεται να «τρέξουν» άμεσα.

Διαβάστε επίσης

Ρομαό ο... πρώτος!

Ρομαό ο... πρώτος!

Διαβάστε τα λεπτά συμμετοχής του Τογκολέζου μέσου στο πρωτάθλημα, αλλά και ποιοι τον ακολουθούν με το «πέσιμο» του Α' γύρου του πρωταθλήματος.

Σκοράρουν... όλοι!

Σκοράρουν... όλοι!

Την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας διαθέτει ο Ολυμπιακός και υπάρχει λόγος για αυτό - Σε κάθε «γραμμή» ξεχωρίζει κι από ένας.

Το gavros.gr με τον Θρύλο στα Χανιά

Το gavros.gr με τον Θρύλο στα Χανιά

Το gavros.gr βρίσκεται και στην Κρήτη για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά και σας μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα και στην πόλη πριν το ματς, αλλά και παρασκήνια από το ταξίδι! ΧΑΝΙΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ