Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γι’ αυτό καίγεται για εξτρέμ

Γι’ αυτό καίγεται για εξτρέμ
Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 - 14:17

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Τάκης Λεμονής πήρε 23 παίκτες στην αποστολή για τα Χανιά. Τους 21 που είχε διαθέσιμους από την πρώτη ομάδα, συν τους νεαρούς Αγγελόπουλο και Ξενιτίδη από την ομάδα Νέων, καθώς στα ματς του κυπέλλου πρέπει υποχρεωτικά να υπάρχουν και δυο πιτσιρικάδες στην 18άδα.

Σε μια τόσο πολυμελής αποστολή, λοιπόν, είναι αν μη τι άλλο αξιοσημείωτο ότι ο μοναδικός καθαρόαιμος εξτρέμ είναι ο Φελίπε Πάρντο! Σε 23 παίκτες μόνο ο ένας είναι καθαρός εξτρέμ. Μετά τον Μεχντί Καρσελά βλέπετε, τέθηκε και ο Μοχάμεντ Μπεν εκτός ομάδας, ενώ οι Μάρκο Μάριν και Θανάσης Ανδρούτσος, οι οποίοι έχουν χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές στα άκρα της επίθεσης (κυρίως ο Γερμανός) κακά τα ψέματα δεν είναι εξτρέμ. Ο Γερμανός, άλλωστε, κλείνει συνεχώς προς τα μέσα και σπανίως παίζει στην γραμμή, ενώ ο νεαρός Έλληνας είχε ξεκινήσει ως φορ στην ομάδα των Νέων, ενώ στη συνέχεια οπισθοχώρησε σε πιο οργανωτικές θέσεις (8άρι και 10άρι).

Εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, λοιπόν, για ποιο λόγο ο Ολυμπιακός καίγεται για εξτρέμ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Κι από την στιγμή που μετά τον Καρσελά αποχωρεί και ο Μπεν, μάλλον θα χρειαστεί όχι έναν, αλλά δυο εξτρέμ ο Θρύλος…

Διαβάστε επίσης

Πρόκριση από... σήμερα

Πρόκριση από... σήμερα

Με τον Πλατανιά παίζει στο πρώτο ματς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ολυμπιακός και θέλει να τελειώνει μια ώρα αρχύτερα. Live στο gavros.gr στις 17:15/CS1.

MVP ο Μάριν

MVP ο Μάριν

Ο Γερμανός παίκτης του Ολυμπιακού αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Περιμένει την ευκαιρία του

Περιμένει την ευκαιρία του

Ο Αντρέ Μαρτίνς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά για το Κύπελλο και φαίνεται πως μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής.