Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτη φετινή συμμετοχή για τον Χουτεσιώτη

Πρώτη φετινή συμμετοχή για τον Χουτεσιώτη
Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 - 19:25

Την πρώτη του συμμετοχή στη φετινή σεζόν πραγματοποίησε ο Λευτέρης Χουτεσιώτης, ο οποίος ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά στα Περιβόλια, για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο 23χρονος γκολκίπερ μετά το «κόψιμο» του Στέφανου Καπίνου είναι ουσιαστικά ο δεύτερος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, με τον Τάκη Λεμονή να του δίνει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τους Κρητικούς.

Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Ακαδημία του Ολυμπιακού και ο προπονητής του Θρύλου του έδωσε την ευκαιρία να δείξει τις ικανότητές του.

Μάλιστα, από τα «σπλάχνα» του συλλόγου προέρχεται και ο τρίτος τερματοφύλακας που ταξίδεψε στην Κρήτη για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά. Ο λόγος για τον Γιάννη Αγγελόπουλο, ο οποίος αγωνίζεται στην Κ20 του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης

Βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος

Βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος

Ταύτιση Περέιρα με τον «δικό μας Γραμμένο», σύμφωνα με τον Ιβάν Σαββίδη *Εκείνο που απομένει είναι, μετά το ΔΣ της ΕΠΟ, να γίνει και σεμινάριο διαιτησίας στο «Μακεδονία Παλλάς»

«Μας αφήνει αρκετά καλή γεύση»

«Μας αφήνει αρκετά καλή γεύση»

O Τάκης Λεμονής μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Πλατανιά (0-2), με την οποία οι «ερυθρόλευκοι» έκλεισαν με το καλύτερο δυνατό τρόπο το 2017.