Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στις 9 Γενάρη στη Σερβία ο Μπεν»

«Στις 9 Γενάρη στη Σερβία ο Μπεν»
Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017 - 16:09

Στον Ερυθρό Αστέρα θα συνεχίσει την καριέρα του κατά τα φαινόμενα ο Μπεν. Ο επιθετικός από τις Κομόρες αρνήθηκε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του από τον Ολυμπιακό, που θα του έδινε 350 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο και φαίνεται πως ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα είναι ο Αστέρας του Βελιγραδίου.

Ο παίκτης, όπως γράφουν στο εξωτερικό, αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στις 9 Ιανουαρίου και όπως συνεχίζεται στο ρεπορτάζ, ο παίκτης, δεν θα κερδίζει λιγότερα στη Σερβία, αλλά τα ίδια, συν το γεγονός πως θα παίζει με τον Αστέρα, αφού εκεί βρίσκεται ο αγαπημένος του προπονητής, που τον ξέρει καλά.

Το θέμα είναι πόσα θα ζητήσει ο Ολυμπιακός για να δώσει τον παίκτη, αλλά έτσι όπως έχει πάει το πράγμα, οι Σέρβοι εμφανίζονται σίγουροι πως ο παίκτης πηγαίνει στον Αστέρα, μέσα στις επόμενες ημέρες. Τρία χρόνια είναι το συμβόλαιο που δίνει στον Μπεν ο Ερυθρός Αστέρας και σε περίπτωση που δεν θα ταιριάξει εκεί που θα τον τοποθετήσει ο Μιλόγεβιτς, το σίγουρο είναι πως δεν θα χάσει τη θέση του, όπως έγινε στον Ολυμπιακό, συνεχίζουν να γράφουν οι Σέρβοι.

Όλα συνηγορούν λοιπόν στο γεγονός πως ο Μπεν συνεχίζει στον Ερυθρό Αστέρα την καριέρα του, με τους οπαδούς της ομάδας να τον ξέρουν καλά, καθώς αυτός σημείωσε τα δύο από τα τρία γκολ του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι επί της Παρτιζάν το καλοκαίρι και στη νίκη με 3-1.

Διαβάστε επίσης

«Πρώτα ελεύθερος από τον Ολυμπιακό…»

«Πρώτα ελεύθερος από τον Ολυμπιακό…»

Διέψευσε ο Σάσα Ζντιέλαρ ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παρτιζάν και μάλιστα με δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία να ξεκαθαρίσει πρώτα το θέμα του με τον Θρύλο - Τι είπε για τον Μπεν...