Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φήμες στην Αργεντινή για Κάσκο (vid)

Φήμες στην Αργεντινή για Κάσκο (vid)
Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017 - 18:56

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Μια νέα επιλογή έχει προστεθεί στην λίστα του Ολυμπιακού για την θέση του αριστερού μπακ και αφορά τον Μίλτον Κάσκο από την Ρίβερ Πλέιτ. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν στην Αργεντινή, ενώ για τον 29χρονο ακραίο αμυντικό ενδιαφέρεται και η Ιντερνασιονάλ.

Ο ύψους 1,69 μπακ, που έχει και 2 συμμετοχές στην εθνική Αργεντινής, θεωρείται ένας επιθετικογενής αμυντικός και ήδη έχει σκοράρει φέτος στο πρωτάθλημα ένα γκολ σε 8 συμμετοχές. Βρίσκεται στην Ρίβερ Πλέιτ από το 2015, ενώ έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Χιμνάσια Λα Πλάτα και Νιούελς Ολντ Μπόις.

Ο Κάσκο τους τελευταίους μήνες δεν έχει δεδομένη την θέση του βασικού στην Ρίβερ και γι’ αυτό προτιμάει να αποχωρήσει. Στο Κόπα Λιμπερταδόρες έπαιξε μόνο σε 2 παιχνίδια, τα οποία βεβαίως ήταν σημαντικά και αφορούσαν τα ημιτελικά κόντρα στην Λανούς. Κάποιες φορές έχει καλύψει και την θέση του δεξιού μπακ, παρότι αριστεροπόδαρος.

Τον ποδοσφαιριστή θέλει και η Βελέζ, όμως οι διοικούντες την Ρίβερ έχουν διάθεση να τον δώσουν στο εξωτερικό και όχι σε ομάδα της Αργεντινής.

Πάντως, για την συγκεκριμένη θέση του αριστερού μπακ προβάδισμα στην παρούσα φάση για τον Ολυμπιακό έχει πάρει ο Χατζισαφί του Πανιωνίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΣΚΟ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ:

Διαβάστε επίσης

«Πρώτα ελεύθερος από τον Ολυμπιακό…»

«Πρώτα ελεύθερος από τον Ολυμπιακό…»

Διέψευσε ο Σάσα Ζντιέλαρ ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παρτιζάν και μάλιστα με δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία να ξεκαθαρίσει πρώτα το θέμα του με τον Θρύλο - Τι είπε για τον Μπεν...