Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζεται η στήριξη του Ολυμπιακού στους πλημμυροπαθείς (vid)

Συνεχίζεται η στήριξη του Ολυμπιακού στους πλημμυροπαθείς (vid)
Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017 - 20:27

Ατέρμονη είναι η βοήθεια και η στήριξη που προσφέρει ο Ολυμπιακός στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τη φονική θεομηνία στη Δυτική Αττική και προσπαθούν να σταθούν και πάλι στα πόδια τους.

Οι «ερυθρόλευκοι» για 38 συνεχόμενες ημέρες στέκονται δίπλα στους πλημμυροπαθείς και τους βοηθούν με όλες τους τις δυνάμεις!

Τα χωματουργικά μηχανήματα και τα φορτηγά που έχει στείλει στην περιοχή ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας καθαρίζουν καθημερινά τα σπίτια και τους δρόμους, που καλύφθηκαν από τις λάσπες.

Ο Ολυμπιακός και ο ηγέτης του, Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι καθημερινά δίπλα στους συνανθρώπους μας και θα συνεχίσουν να το κάνουν για όσο καιρό χρειαστεί.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που ανάρτησε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ:

Συνεχίζεται η στήριξη στην Μάνδρα / The aid continues in Mandra #olympiacos #charity #hope #give #care #solidarity #mandra #greece #miagro8ia

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη olympiacosfc (@olympiacosfc) στις

Διαβάστε επίσης

Στην Πίζα ο Πάρντο (pic)

Στην Πίζα ο Πάρντο (pic)

Ο Κολομβιανός εξτρέμ του Θρύλου βρίσκεται στην Ιταλία για τις διακοπές των εορτών και ευχήθηκε σε όλους Καλά Χριστούγεννα.

Που να μην πήγαιναν και για πρωτάθλημα…

Που να μην πήγαιναν και για πρωτάθλημα…

Για μια ακόμα σεζόν ο Ολυμπιακός θα διαθέσει κοντά στις 300.000 εισιτήρια στο πρωτάθλημα. Να δούμε πόσα θα διαθέσουν οι άλλοι που ο κόσμος τους… διψάει για πρωτάθλημα. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος