Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλει και Βούκοβιτς ο Ερυθρός Αστέρας!

Θέλει και Βούκοβιτς ο Ερυθρός Αστέρας!
Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017 - 20:26

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Με μία δόση υπερβολής κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι ο Ερυθρός Αστέρας έχει… μάτια στραμμένα μονάχα προς τον Πειραιά. Διότι μετά το κλείσιμο του Μπεν, τον οποίο περιμένουν στο Βελιγράδι τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου και το «τσεκάρισμα» του Μάρκο Μάριν, του Σάσα Ζντιέλαρ και του Εμάνουελ Εμενίκε, οι «ερυθρόλευκοι» της Σερβίας φαίνεται ότι ενδιαφέρονται και για τον Γιάγκος Γιούκοβιτς!

Από το περασμένο καλοκαίρι ψάχνουν έναν σέντερ μπακ με ηγετικά χαρακτηριστικά και αφού εγκατέλειψαν την περίπτωση του Νεμάνια Μιλούνοβιτς της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ λόγω κόστους, στρέφονται σ’ εκείνη του Βούκοβιτς, ο οποίος είναι αλήθεια πως μετά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε στην εκκίνηση της σεζόν, έχει χάσει θέσεις στην… ιεραρχία των στόπερ.

Έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού μόλις πέντε φορές (οι δύο εξ αυτών στο Κύπελλο) και γνωρίζει κι ο ίδιος πως για να μην θέσει σε κίνδυνο την παρουσία του στο Μουντιάλ, πρέπει να αυξήσει τη συμμετοχή του στο δεύτερο μισό της σεζόν. Ο Ερυθρός Αστέρας μπορεί να του προσφέρει παιχνίδια, είναι αμφίβολο όμως τι θα προσφέρει στον Ολυμπιακό, ο οποίος μόλις πριν λίγους μήνες αγόρασε με 2 εκατ. ευρώ τον 30χρονο αμυντικό απ’ την Κόνιασπορ.

Διαβάστε επίσης

Στην Πίζα ο Πάρντο (pic)

Στην Πίζα ο Πάρντο (pic)

Ο Κολομβιανός εξτρέμ του Θρύλου βρίσκεται στην Ιταλία για τις διακοπές των εορτών και ευχήθηκε σε όλους Καλά Χριστούγεννα.