Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η πίεση του Μιραλάς για Θρύλο και η σκέψη του «Big Sam»

Η πίεση του Μιραλάς για Θρύλο και η σκέψη του «Big Sam»
Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2017 - 13:09

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Εκτός αποστολής βρίσκεται ο Κέβιν Μιραλάς μονίμως από την στιγμή που έχει αναλάβει ο Σαμ Αλαρντάις την Έβερτον. Ο Άγγλος τεχνικός επί της ουσίας έχει δείξει την πόρτα της εξόδου στον Βέλγο επιθετικό, του οποίου είναι δεδομένη η επιθυμία να ξαναφορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο 30χρονος άσος πιέζει με διακριτικό τρόπο την διοίκηση των «ζαχαρωτών» για να τον βοηθήσει στην μεταγραφική περίοδο του χειμώνα και να τον παραχωρήσει στους «ερυθρόλευκους». Βεβαίως, αυτό δεν είναι κάτι εύκολο, καθώς θα πρέπει και η διοίκηση της Έβερτον να ρίξει νερό στο κρασί της και να μην τον δει μόνο ως «οικονομικό μέγεθος».

Ίσως στην προσπάθειά του Μιραλάς να επιστρέψει στο Καραϊσκάκη βοηθήσει το αυριανό ματς με την Γουέστ Μπρομ… Πως μπορεί να γίνει αυτό;

Υπάρχουν κάποιες απουσίες για την Έβερτον, αλλά δεν βρίσκεται εκεί η ουσία για την αναμέτρηση στο «Χόθορνς». Ο Μιραλάς έχει «χτίσει» καλή παράδοση κόντρα στην συγκεκριμένη ομάδα, απέναντι στην οποία έχει σκοράρει 4 φορές κατά την θητεία του στο κλαμπ του Λίβερπουλ και οι Άγγλοι δίνουν σ’ αυτή την παράμετρο μεγάλη σημασία.

Γι’ αυτό και ο «Big Sam» σκέφτεται να τον έχει στην 18άδα και εφόσον συμβεί αυτό και δοθεί στον Κέβιν η ευκαιρία να συνεισφέρει με την ποιότητά του, έστω και σαν αλλαγή, μπορεί να… μαλακώσει τους διοικούντες της Έβερτον και τελικά να του δώσουν αυτό που επιθυμεί: Την μεταγραφή στον Ολυμπιακό!

Διαβάστε επίσης

«Μάχη» Νιούκαστλ και Μπριζ για Καπίνο

«Μάχη» Νιούκαστλ και Μπριζ για Καπίνο

Στο κόλπο για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού βρίσκονται και ιταλικές ομάδες. Μάθετε πιο είναι το πλεονέκτημα για τους Βέλγους και που ποντάρει η αγγλική ομάδα.