Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ευχαρίστησε ο Καρσελά (pic)

Ευχαρίστησε ο Καρσελά (pic)
Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2017 - 09:39

Τη... σέντρα στον αγώνα της Σταντάρ Λιέγης με τη Σιντ Τρούιντεν έκανε ο Μεχντί Καρσελά. Ο Μαροκινός, που αποτελεί ξένο σώμα από τον Ολυμπιακό, μετέβη στο Βέλγιο και έκανε πράξη την υπόσχεσή του, να βρεθεί δηλαδή στο γήπεδο της πρώην ομάδας του και να δώσει χαρά στους οπαδούς.

Η κίνησή του αυτή μπορεί να μεταφραστεί με πολλούς τρόπους και η λογική λέει πως η επόμενη ομάδα της καριέρας του θα είναι μια εκ των... προηγούμενων.

Ο ίδιος ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Σταντάρ για το καλωσόρισμα που του επιφύλαξαν και έγραψε. «Μια στιγμή γεμάτη από συναισθήματα... Σε ευχαριστώ Λιέγη».


Διαβάστε επίσης

«Μάχη» Νιούκαστλ και Μπριζ για Καπίνο

«Μάχη» Νιούκαστλ και Μπριζ για Καπίνο

Στο κόλπο για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού βρίσκονται και ιταλικές ομάδες. Μάθετε πιο είναι το πλεονέκτημα για τους Βέλγους και που ποντάρει η αγγλική ομάδα.

Που να μην πήγαιναν και για πρωτάθλημα…

Που να μην πήγαιναν και για πρωτάθλημα…

Για μια ακόμα σεζόν ο Ολυμπιακός θα διαθέσει κοντά στις 300.000 εισιτήρια στο πρωτάθλημα. Να δούμε πόσα θα διαθέσουν οι άλλοι που ο κόσμος τους… διψάει για πρωτάθλημα. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος

Στην Πίζα ο Πάρντο (pic)

Στην Πίζα ο Πάρντο (pic)

Ο Κολομβιανός εξτρέμ του Θρύλου βρίσκεται στην Ιταλία για τις διακοπές των εορτών και ευχήθηκε σε όλους Καλά Χριστούγεννα.