Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μίτροβιτς «χαιρέτησε» και ψάχνει για ομάδα

Ο Μίτροβιτς «χαιρέτησε» και ψάχνει για ομάδα
Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017 - 19:42

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Έπειτα από δυόμιση άγονα, ως επί το πλείστον, χρόνια στην Αγγλία, ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς άνοιξε… διάπλατα την πόρτα της εξόδου απ’ τη Νιούκαστλ και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. «Δεν μπορώ να περιμένω άλλο να πάρω την ευκαιρία μου. Λυπάμαι. Αγάπησα τη Νιούκαστλ, αλλά έφτασε η στιγμή για να κοιτάξω τον εαυτό μου και να βρω την καλύτερη λύση για την καριέρα μου», υποστήριξε ο διεθνής Σέρβος επιθετικός σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εφημερίδα της πατρίδας του, διαψεύδοντας παράλληλα τις φήμες ότι ενδέχεται να επιστρέψει για το δεύτερο μισό της σεζόν στην Παρτιζάν: «Όχι, είναι μία μη εφικτή ιστορία. Μίλησα τηλεφωνικά με τον Ίβιτσα Ίλιεφ, ο οποίος πράγματι αναρωτήθηκε εάν υπήρχε περίπτωση να γυρίσω στην Παρτιζάν. Τον εκτιμώ πολύ, δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σαν κι εκείνον στο σερβικό ποδόσφαιρο. Συζητήσαμε ευχάριστα διάφορα θέματα και αναφορικά με τη μεταγραφή μου. Νομίζω ότι ενδεχόμενη επιστροφή μου θα επιβάρυνε πολύ οικονομικά την Παρτιζάν. Είναι εξωπραγματική προοπτική για την ώρα», επεσήμανε ο Μίτροβιτς.

Το όνομα του 24χρονου επιθετικού, με τις μόλις επτά συμμετοχές (και δύο γκολ) φέτος στη Νιούκαστλ, είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό τόσο το καλοκαίρι όσο και πριν από μερικές εβδομάδες. Ο Ράφα Μπενίτεθ, ωστόσο, θέλει να τον πουλήσει και μάλιστα στην ιδιαιτέρως «τσουχτερή» τιμή των 17 εκατ. ευρώ, για έναν παίκτη, η απόκτηση του οποίου απ’ την Άντερλεχτ το 2015 είχε κοστίσει στη Νιούκαστλ 18,5 εκατ. ευρώ. «Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη προσφορά. Δεν έχω, πάντως, κάποια ιδιαίτερη επιθυμία, ούτε με ενδιαφέρει αποκλειστικά να παραμείνω στην Premier League. Οι περισσότερες πιθανότητες, αντιθέτως, είναι να φύγω απ’ το Νησί. Βρίσκομαι σε καλή φόρμα και δεν κρατιέμαι να παίξω! Το σημαντικότερο, σε τελική ανάλυση, είναι να βρω ένα κλαμπ, που θα μου δώσει την ευκαιρία ν’ αγωνιστώ. Δεν έχω ξεχάσει το ποδόσφαιρο ή το να σκοράρω. Αξίζω περισσότερα… Δεν κρατάω κακία σε κανέναν, ούτε φυσικά στον Μπενίτεθ. Η δημιουργία οικογένειας με έκανε να αλλάξω οπτική και να θέσω προτεραιότητες στην ζωή μου. Σίγουρα θα παίξει ρόλο στο επόμενο βήμα της καριέρας μου», κατέληξε ο «Μίτρο-γκολ».

Διαβάστε επίσης

«Ναι» του Τερίμ για Μιραλάς

«Ναι» του Τερίμ για Μιραλάς

Ο νέος τεχνικός της Γαλατάσαραϊ ενέκρινε τις κινήσεις για την απόκτηση του Βέλγου επιθετικού, που θέλει και ο Ολυμπιακός, παρότι είχε προταθεί από τον Τούντορ.