Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ναι» του Τερίμ για Μιραλάς

«Ναι» του Τερίμ για Μιραλάς
Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017 - 19:41

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Ουδείς στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού υπολόγιζε ότι θα ήταν μια εύκολη ιστορία η επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς. Με την ποιότητα που διαθέτει ο Βέλγος επιθετικός είναι σίγουρο ότι πολλές ομάδες θα ενδιαφερθούν και εντός και εκτός Αγγλίας. Τις τελευταίες ώρες επιβεβαιώθηκε από την Τουρκία το ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ, καθώς τον ενέκρινε ο Φατίχ Τερίμ από την λίστα που είχε παραδώσει στην διοίκηση ο προηγούμενος τεχνικός της ομάδας, Ιγκόρ Τούντορ.

Η Γαλατά διεκδικεί το πρωτάθλημα και χρειάζεται ενίσχυση για να ξεπεράσει την Μπασακσεχίρ, η οποία βρίσκεται στην κορυφή με 36 βαθμούς έπειτα 17 αγωνιστικές, δηλαδή έχει ένα πόντο παραπάνω από την «τσιμ μπομ» με το τέλος του α’ γύρου. Ο Τερίμ ανέλαβε να οδηγήσει την ομάδα της Κωνσταντινούπολης ξανά στην κορυφή και από εκεί στο Champions League και ο Μιραλάς θεωρείται ιδανική περίπτωση.

Είναι γνωστό ότι οι τουρκικές ομάδες διαθέτουν αρκετά χρήματα για μεταγραφές κι αυτό από μόνο του ανεβάζει τον ανταγωνισμό για τον Ολυμπιακό. Το θετικό είναι ότι ο ίδιος ο Μιραλάς και η σύζυγός του δεν επιθυμούν να μετακινηθούν στην γείτονα χώρα, όμως έχουμε επισημάνει όλο αυτό το διάστημα ότι για την διοίκηση της Έβερτον θα παίξει σημαντικό ρόλο τα χρήματα που θα της προσφέρουν για τον παίκτη.

Το μόνο δεδομένο στην παρούσα φάση, πέρα από την επιθυμία του Κέβιν να ξαναφορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, αποτελεί η απόφαση του Σαμ Αλαρντάις να μην του δώσει καμία ευκαιρία και περιμένει να δει τι ποσό θα εξοικονομήσει από την παραχώρησή του. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν τον έβαλε στην αποστολή με την Γουέστ Μπρομ (0-0), παρότι είχαν πολλές απουσίες τα «ζαχαρωτά» και ο Μιραλάς την είχε για… πελάτισσα έχοντας σημειώσει 4 γκολ κόντρα στην συγκεκριμένη ομάδα.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, διατηρεί χαμηλούς τόνους, διότι αφενός δεν μπορεί να μπει σε… πλειστηριασμό για τον Βέλγο επιθετικό και αφετέρου να μην θεωρήσουν οι ιθύνοντες του αγγλικού κλαμπ ότι προσπαθεί να τους εκβιάσει για να πάρει τον παίκτη. Η υπομονή είναι αρετή στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Διαβάστε επίσης

«Μια γροθιά» (pic)

«Μια γροθιά» (pic)

Ομάδα και κόσμος ενωμένοι σαν μια γροθιά, προκειμένου ο Θρύλος να κατακτήσει το 8ο σερί και συνολικά 45ο πρωτάθλημα – Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ.