Ντουντούκα
Γυρίσαμε σπίτι μας!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Παραμένει δίπλα στους πλημμυροπαθείς (pics)

Παραμένει δίπλα στους πλημμυροπαθείς (pics)
Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017 - 20:39

Στο πλευρό των πλημμυροπαθών παραμένει ο Ολυμπιακός, ο οποίος για μια ακόμα ημέρα βρέθηκε στη Μάνδρα και βοήθησε τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τη φονική θεομηνία στη Δυτική Αττική.

Την Τετάρτη οι καλουπατζήδες έκαναν το επιδαπέδιο καλούπωμα, έτσι ώστε να πέσει το μπετό στον πλάγιο διάδρομο του Δημοτικού Κινηματογράφου, ενώ οι σιδεράδες συνέχισαν τις σιδηροκατασκευές τους.

Παράλληλα, τα χωματουργικά μηχανήματα που έχει διαθέσει στην περιοχή ο Ολυμπιακός, βοήθησαν στον καθαρισμό των δρόμων, ενώ τα φορτηγά μετέφεραν τις λάσπες στη χωματερή.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017. Τρίτη ημέρα των Χριστουγέννων. Μία ακόμη μέρα στην οποία αποδεικνύεται ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας ξεχωριστός, σπουδαίος από κάθε πλευρά, Σύλλογος. Κι αυτό γιατί εδώ και περισσότερο από έναν μήνα συνεχίζεται η προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης προς τους κατοίκους της Μάνδρας, ύστερα από την σχετική εντολή του ηγέτη του Θρύλου, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη!

Την Τετάρτη (27/12), ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης, μαζί με στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Καραϊσκάκη και το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη βρέθηκαν για μία ακόμα μέρα στην περιοχή και συντόνιζαν επί τόπου τις προσπάθειες, μαζί φυσικά, όπως και καθημερινά άλλωστε, με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, κ. Περικλή Ρόκα.

Οι καλουπατζήδες μας σήμερα έκαναν το επιδαπέδιο καλούπωμα, έτσι ώστε να πέσει το μπετό στον πλάγιο διάδρομο του Δημοτικού Κινηματογράφου, ενώ οι σιδεράδες μας, συνέχισαν τις σιδηροκατασκευές τους.

Φυσικά, τα χωματουργικά μηχανήματα που έχει διαθέσει ο Ολυμπιακός, δούλευαν πυρετωδώς για ακόμα μία ημέρα, συνεχίζοντας να καθαρίζουν δρόμους και πεζοδρόμια της πόλης. Επίσης, τα φορτηγά μας, μετέφεραν λάσπες και φερτά υλικά, από την πόλη της Μάνδρας, στο λατομείο-χωματερή.

Διαβάστε επίσης

Κατάντια της FIFA και της UEFA

Κατάντια της FIFA και της UEFA

Αποδείχθηκε ότι έκαναν ότι ήθελαν τα συμφέροντα και απόδειξη αποτελεί πως άλλα υποσχέθηκαν στη ΓΣ της ΕΠΟ στις 30 Ιουνίου και άλλα έγιναν.

«Ναι» του Τερίμ για Μιραλάς

«Ναι» του Τερίμ για Μιραλάς

Ο νέος τεχνικός της Γαλατάσαραϊ ενέκρινε τις κινήσεις για την απόκτηση του Βέλγου επιθετικού, που θέλει και ο Ολυμπιακός, παρότι είχε προταθεί από τον Τούντορ.