Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ευχαριστώ του Εμενίκε στην Γαλατά για Έμπουε

Ευχαριστώ του Εμενίκε στην Γαλατά για Έμπουε
Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2017 - 20:46

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Ακόμα κι αν πολλές φορές δεν αρέσει η γνώμη του, ο Εμάνουελ Εμενίκε πάντοτε την εκφράζει με τον τρόπο που ο ίδιος θεωρεί σωστό. Ο Νιγηριανός επιθετικός, που μετράει μέρες στον Ολυμπιακό, επαίνεσε την Γαλατάσαραϊ για την βοήθεια σε έναν αντίπαλό του.

Ο λόγος για τον Εμάνουελ Έμπουε, ο οποίος έχασε όλη την περιουσία του και έφτασε σε οικονομική καταστροφή από την απόφαση του δικαστηρίου στο διαζύγιό του να περιέλθει όλη στην σύζυγό του. Ο Ιβοριανός αμυντικός ένιωσε τον κόσμο να χάνεται από μπροστά του και η διοίκηση της Γαλατά αποφάσισε να ανοίξει μια διέξοδο σωτηρίας στον πρώην ποδοσφαιριστή της τοποθετώντας τον προπονητή στην ομάδα Κ14 της ακαδημίας της.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Γαλατάσαραϊ που βοηθάει τον σκληρά εργαζόμενο αμυντικό, Εμάνουελ Έμπουε. Μακάρι ο Θεός να σας ευλογεί. Εμάνουελ, μη νομίζεις ότι τα έχασες όλα επειδή όλοι είμαστε μαζί σου. Μείνε δυνατός», είναι το μήνυμα του σέντερ φορ του Ολυμπιακού στο Instagram, όπου ανάρτησε μια εικόνα με τον ίδιο και τον Έμπουε σε μια μονομαχία από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής του 2013.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΕΝΙΚΕ:

Διαβάστε επίσης

Κατάντια της FIFA και της UEFA

Κατάντια της FIFA και της UEFA

Αποδείχθηκε ότι έκαναν ότι ήθελαν τα συμφέροντα και απόδειξη αποτελεί πως άλλα υποσχέθηκαν στη ΓΣ της ΕΠΟ στις 30 Ιουνίου και άλλα έγιναν.

Το κλειδί για τον τίτλο

Το κλειδί για τον τίτλο

Το πρόγραμμα και τα δυνατά σημεία των τριών διεκδικητών του τίτλου και το κλειδί για τον Ολυμπιακό, ώστε να αναδειχθεί ξανά πρωταθλητής. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος