Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συμπαίκτης με Μανιάτη...

Συμπαίκτης με Μανιάτη...
Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017 - 14:51

Στην Αλάνιασπορ αγωνίζεται ο Βάγκνερ Λοβ. Ο ικανός επιθετικός, που δεν έχει καταφέρει να εγκλιματιστεί στην ομάδα και δεν είναι αποδοτικός. Σαν τον Εμάνουελ Εμενίκε στον Ολυμπιακό δηλαδή. Με τον Νιγηριανό να έχει έρθει στην ομάδα για να τη βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό, αλλά με τη συνολική του παρουσία και συμπεριφορά, να μην είναι και η καλύτερη.

Με την υπόθεση λοιπόν να φαίνεται πως βαδίζει στο τέλος της, κάτι που σημαίνει πως το τέλος του Εμενίκε στον Ολυμπιακό πλησιάζει, ακόμα μία ομάδα από τη γείτονα χώρα φέρεται να έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον Νιγηριανό στράικερ. Πρόκειται για την Αλάνιασπορ. Εκεί όπου παίζει ο Λοβ και από την ομάδα προβληματίζονται, πολύ απλά διότι δεν είναι ο στράικερ του παρελθόντος.

Όπως γράφουν οι Τούρκοι, ο Εμενίκε δεν έχει κανένα πρόβλημα να πάει στην Αλάνιασπορ, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Εφόσον μεταγραφεί εκεί, θα γίνει συμπαίκτης με τον Γιάννη Μανιάτη. Έναν πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, που έχει μεταπηδήσει στη γείτονα χώρα και βγάζει εκεί το «ψωμί» του.

Να σημειωθεί φυσικά πως η Αλάνια δεν είναι η πρώτη τουρκική ομάδα που ακούγεται για τον Εμενίκε, καθώς στο πρόσφατο παρελθόν, έχουν ακουστεί αρκετές, κάτι που δείχνει πως ίσως η... μπογιά του Νιγηριανού να περνάει ακόμα στους γείτονες.

Διαβάστε επίσης

Μεγάλο θέμα με τον Παπαχρήστο

Μεγάλο θέμα με τον Παπαχρήστο

Αν δεν δικαιωθεί από την Επιτροπή Εφέσεων, πρέπει να εκπέσει από το ΔΣ της ΕΠΟ και από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, όμως δεν προβλέπεται επιστροφή του!

Στην έξοδο ο Δέδες τον Ιανουάριο

Στην έξοδο ο Δέδες τον Ιανουάριο

Όμως, δεν φταίει η κόντρα μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αλλά η κόντρα του Εκτελεστικού Γραμματέα της ΕΠΟ με τον αναπληρωτή πρόεδρο, Νίκο Βακάλη