Ντουντούκα
"Διπλό" στην Ελβετία, Θρύλε ολέ, ολέ...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Απειλητική επιστολή με σφαίρα στον Γραμμένο

Απειλητική επιστολή με σφαίρα στον Γραμμένο
Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017 - 21:36

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Σοκ στον κόσμο του ποδοσφαίρου προκαλεί η είδηση περί απειλητικής επιστολής, που συνοδευόταν και από σφαίρα, με αποδέκτη τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Ευάγγελο Γραμμένο. Η συγκεκριμένη επιστολή εστάλη μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών, όπως αναφέρουν πηγές από την ομοσπονδία, και παρελήφθη από το άτομο που βρίσκεται στο φυλάκιο της ΕΠΟ. Στη συνέχεια προωθήθηκε στο γραφείο του προέδρου, όπου την άνοιξαν και έμειναν άφωνοι με το περιεχόμενό της.

Η επιστολή ήταν τρισέλιδη, όχι μόνο είχε απειλητικό και υβριστικό περιεχόμενο αλλά συνοδευόταν και από σφαίρα. Αμέσως ειδοποιήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν στο αεροπλάνο, πριν αυτό ξεκινήσει, για να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη. Παράλληλα την επιστολή παρέλαβε ο αστυνομικός φρουρός του και ειδοποιήθηκε το Τμήμα Εκβιαστών, όπου ο Γραμμένος θα καταθέσει πιθανόν την Τρίτη. Η αστυνομία δεν επιθυμούσε να διαρρεύσει η είδηση για λόγους που σχετίζονται με τη δική της έρευνα.

Η επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία αναφέρει τα εξής:

«Μεσημβρινές ώρες σήμερα απεστάλη στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στου Γουδή φάκελος εντός του οποίου υπήρχε τρισέλιδη επιστολή και μια σφαίρα των 9ΜΜ. Προανακρίσεως επελήφθη η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής».

Διαβάστε επίσης

Άπαντες παρόντες!

Άπαντες παρόντες!

Επέστρεψαν στο Ρέντη οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μετά την άδεια των Χριστουγέννων.

Ποιο 24; Το 50 πάρε…

Ποιο 24; Το 50 πάρε…

Ο Μασούντ επέλεξε το νούμερο 24, επειδή η ΑΕΚ θα πάρει το πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια. Εμείς τον συμβουλεύουμε να πάρει το 50 για να μην αλλάζει κάθε χρόνο. Σε 26 χρόνια και βλέπουμε…