Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ελεύθερος ο Μπεν»

«Ελεύθερος ο Μπεν»
Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017 - 13:23

Ολοένα και αυξάνονται τα δημοσιεύματα για τον Μπεν και το μέλλον του στον Ολυμπιακό και προφανώς στον Ερυθρό Αστέρα. Ο επιθετικός από τις Κομόρες, θεωρείται ξένο σώμα στον Ολυμπιακό και φαίνεται πως το μέλλον του θα εξακολουθήσει να είναι στα Βαλκάνια, αλλά σε άλλη χώρα και πρωτεύουσα φυσικά. Ο Ερυθρός Αστέρας, εδώ και καιρό έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του.

Ο Μιλόγεβιτς, ο τεχνικός του Αστέρα, τον θέλει κι αυτός εδώ και καιρό, όπως και οι οπαδοί της ομάδας, που το καλοκαίρι τον είδαν να σκοράρει τα δύο από τα τρία γκολ του Ολυμπιακού στο 3-1 επί της Παρτιζάν στο Βελιγράδι για τα προκριματικά του Champions League. Ο Μπεν λοιπόν, σύμφωνα με την εξέλιξη του ρεπορτάζ, μένει ελεύθερος και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Αστέρα.

Οι Σέρβοι επικαλούνται ελληνικές πηγές, αλλά όλα δείχνουν πως ο παίκτης από τις Κομόρες, συμφώνησε να τερματίσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, να μείνει ελεύθερος από τους Πειραιώτες και να αρχίσει να οδεύει προς το Βελιγράδι.

Αξίζει να τονιστεί πως οι γείτονες επιμένουν πως στις 9 Ιανουαρίου του νέου έτους, ο Μπεν θα δώσει το «παρών» στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για την έναρξη των υποχρεώσεων.

Διαβάστε επίσης

Το θαύμα του Ρομαό

Το θαύμα του Ρομαό

Πέρυσι τέτοιο καιρό ο Αφρικανός μέσος είχε έξι λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Φέτος έχει 1161 και είναι πρώτος στην σχετική λίστα. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.

«Ολυμπιακός για Χουλτ»

«Ολυμπιακός για Χουλτ»

Στο εξωτερικό γράφουν πως ο Ολυμπιακός έχει στη λίστα του τον Σουηδό μπακ της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Σούπερ ο Θρύλος!

Σούπερ ο Θρύλος!

Η UEFA έκανε μια «ανασκόπηση» των 10 καλύτερων πρωταθλημάτων της Ευρώπης και συγκριτικά ο Ολυμπιακός όχι απλά έχει καλή παρουσία, αλλά στέκεται αξιοπρεπέστατα.