Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

50-50 ο Ιγκόρ για άμεσα, το καλοκαίρι ο Πασαλίδης

50-50 ο Ιγκόρ για άμεσα, το καλοκαίρι ο Πασαλίδης
Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017 - 14:56

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Τα ερυθρόλευκα θα φορούν πολύ σύντομα ο Ιγκόρ Σίλβα ντε Αλμέιδα και ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης. Όπως αποκαλύπτει το gavros.gr, η μεταγραφή του διδύμου των αμυντικών από τον Αστέρα Τρίπολης έχει οριστικοποιηθεί και τόσο ο 22χρονος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ όσο και ο συνομήλικός του κεντρικός αμυντικός θα πρέπει να θεωρούνται παίκτες του Ολυμπιακού!

Η συμφωνία μεταξύ των Πειραιωτών και του Αστέρα Τρίπολης επήλθε την Πέμπτη και έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι άμεσα μπορεί να πιάσει λιμάνι μονάχα ο Ιγκόρ. Όλα εξαρτώνται απ’ τις εξελίξεις που ενδέχεται να υπάρξουν με τον Ντιόγκο Φιγκέιρας, καθώς έχει υπάρξει ενδιαφέρον από συλλόγους του εξωτερικού. Εάν ο Πορτογάλος αποχωρήσει, τότε ο Ιγκόρ θα τον αντικαταστήσει, για να συνθέσει μαζί με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί το δίδυμο των δεξιών μπακ στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ. Ο Βραζιλιάνος, που βρίσκεται απ’ το καλοκαίρι του 2015 στην Τρίπολη (αρχικά με δανεισμό απ’ την Κομερσιάλ Φούτμπολ Κλουμπ και εν συνεχεία με ελεύθερη μεταγραφή) διανύει μία πολύ καλή σεζόν, με 13 συμμετοχές και μία ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, μετρώντας επτά 90λεπτα. Πέρσι αγωνίστηκε σε 19 ματς (ένα γκολ στην εντός έδρας νίκη του Αστέρα κόντρα στην ΑΕΚ και μία ασίστ) και διακρίνεται για την ταχύτητα και τις επιθετικές του ικανότητες.

Όσο για τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη, η αλματώδης εξέλιξή του ήταν εκείνη που οδήγησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού στην απόφαση να τον «καπαρώσουν» για το καλοκαίρι. Πέρσι έκανε 25 ματς στη Football League με τη φανέλα του Αιγινιακού, τον περασμένο Ιούλιο μεταπήδησε στον Αστέρα Τρίπολης και αμέσως πήρε φανέλα βασικού, μετρώντας έως τώρα 15 συμμετοχές (14 στο πρωτάθλημα και όλες ως βασικός!) με δύο γκολ: στην ήττα των Αρκάδων απ’ τη Λαμία με 1-3 και στην εκτός έδρας επικράτηση με 3-0 επί του Πλατανιά. Ο παίκτης θα παραμείνει στην Τρίπολη, συνεχίζοντας να παίρνει χρόνο συμμετοχής και να συλλέγει εμπειρίες και θα βρίσκεται την 1η Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Διαβάστε επίσης

«Ολυμπιακός για Χουλτ»

«Ολυμπιακός για Χουλτ»

Στο εξωτερικό γράφουν πως ο Ολυμπιακός έχει στη λίστα του τον Σουηδό μπακ της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Το θαύμα του Ρομαό

Το θαύμα του Ρομαό

Πέρυσι τέτοιο καιρό ο Αφρικανός μέσος είχε έξι λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Φέτος έχει 1161 και είναι πρώτος στην σχετική λίστα. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.