Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυξημένος ο μέσος όρος εισιτηρίων

Αυξημένος ο μέσος όρος εισιτηρίων
Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017 - 17:47

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Γράφαμε και τις προάλλες για τον… κορεσμένο κόσμο του Ολυμπιακού που είναι πρώτος στα εισιτήρια, ενώ αντιθέτως οι άλλοι που… διψάνε για πρωτάθλημα είναι πολύ πίσω στη σχετική λίστα. Υπήρχαν και πολλά παιχνίδια κεκλεισμένων βέβαια, οπότε ειδικά τον ΠΑΟΚ, που έχει παίξει μόλις ένα παιχνίδι με κόσμο στις εξέδρες, προς το παρόν τον αφήνουμε απέξω, αλλά η ΑΕΚ που πήγαινε φουλ για πρωταθλήτρια χειμώνα είχε κάτι προσελεύσεις στο ΟΑΚΑ που ήταν για κλάματα…

Αντιθέτως ο Ολυμπιακός έχει πολύ ικανοποιητικές προσελεύσεις μέχρι τώρα στο Καραϊσκάκη, κάτι που φαίνεται κι από την σύγκριση του περσινού με τον φετινό μέσο όρο. Πέρυσι ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη σεζόν έχοντας ένα μέσο όρο 18.044 θεατών στο Καραϊσκάκη, ενώ φέτος ο μέσος όρος είναι στις 19.544. Ακριβώς 1500 θεατές περισσότεροι ανά παιχνίδι δηλαδή.

Και να τονίσουμε, βέβαια, ότι μεταξύ των εφτά εντός έδρας αγώνων που έχει να δώσει ο Ολυμπιακός στο δεύτερο γύρο συμπεριλαμβάνονται τα ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Το πιθανότερο είναι, δηλαδή, ότι θα ανέβει κι άλλο ο μέσος όρος των κόκκινων εισιτηρίων.

Διαβάστε επίσης

Χρειάζεται βοήθεια ο Προτό

Χρειάζεται βοήθεια ο Προτό

Δημιουργικά ο Ολυμπιακός είναι η κορυφαία ομάδα στο πρωτάθλημα, όμως υστερεί ανασταλτικά και οι επιδόσεις του είναι ακριβώς στην μέση. Γράφει ο Δημήτρης Ζώρζος

Τα νερά αρχίζουν και... ταράζονται!

Τα νερά αρχίζουν και... ταράζονται!

Οι ήρεμες ημέρες του Δεκεμβρίου, θα δώσουν τη θέση τους σε αυτές του Ιανουαρίου, με τον Ολυμπιακό να κάνει τις μεταγραφές που απαιτούνται, ώστε να γίνει πιο δυνατός.