Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιμένουν για Ονζεντά, «σφήνα» από Μακελελέ

Επιμένουν για Ονζεντά, «σφήνα» από Μακελελέ
Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017 - 19:18

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Μία από τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση ο Ολυμπιακός είναι του ακραίου επιθετικού και το όνομα του Ερβίν Ονζεντά διατηρείται στο προσκήνιο από ΜΜΕ του εξωτερικού. Ωστόσο, τον 22χρονο Γάλλο-Κονγκολέζο θέλει να τον πάρει στην Εουπέν ο Κλοντ Μακελελέ, ο οποίος εκτιμάει τα προσόντα του από την εποχή που συνυπήρξαν στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο νεαρός ακραίος επιθετικός δεν βρήκε μια ομάδα που θα ικανοποιούσε τις φιλοδοξίες του, όταν το καλοκαίρι έλυσε την συνεργασία του με την Τσβόλε, όμως είναι βέβαιο ότι στην μεταγραφική περίοδο του χειμώνα θα υπογράψει σε κάποιον σύλλογο.

Υπάρχουν και κλαμπ του Ισραήλ και της Κύπρου, που έχουν τον Ονζεντά στην λίστα τους, αλλά η διάθεση του Μακελελέ να τον πάρει μαζί του στο Βέλγιο αποτελεί μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο «εμπόδιο» για τον Θρύλο.

Ο Φρανσουά Μοντεστό αναζητεί «λαβράκια» στην αγορά της Γαλλίας, την οποία γνωρίζει καλά, κάτι που έκανε πέρυσι τέτοια εποχή με τον Άμπου Παπέ Σισέ, που αποδεικνύεται λίρα εκατό. Ο Ονζεντά έχει αναδειχθεί από την ακαδημία της Παρί και έχει παραστάσεις από το Σαμπιονά, όμως η καριέρα του δεν πήρε την ανοδική πορεία που περίμεναν οι ειδικοί και αναζητάει μια ομάδα που τον φέρει ξανά στην πρώτη γραμμή.

Διαβάστε επίσης

Δικός του ο Χατζισαφί!

Δικός του ο Χατζισαφί!

Τελείωσε η μεταγραφή του Ιρανού αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό. Μένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση από τους Πειραιώτες και τίθεται άμεσα στη διάθεση του Λεμονή.

Μπερδεύτηκε ο Οικονόμου

Μπερδεύτηκε ο Οικονόμου

Aντί να πει ότι πήρε μεταγραφή σε μια ομάδα με μεγάλα προβλήματα, είπε ότι έγινε μέλος μιας μεγάλης ομάδας που αντιμετωπίζει προβλήματα!

Χρειάζεται βοήθεια ο Προτό

Χρειάζεται βοήθεια ο Προτό

Δημιουργικά ο Ολυμπιακός είναι η κορυφαία ομάδα στο πρωτάθλημα, όμως υστερεί ανασταλτικά και οι επιδόσεις του είναι ακριβώς στην μέση. Γράφει ο Δημήτρης Ζώρζος