Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παραμένει εκτός ο Σεμπά

Παραμένει εκτός ο Σεμπά
Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017 - 23:02

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Διπλή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της Παρασκευής για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» φορτσάρουν σιγά-σιγά, ενώ το πρωί (11:00) του Σαββάτου θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό παιχνίδι την Κ20 του Θρύλου.

Από τις προπονήσεις απέχει ο Σεμπά. Ο Βραζιλιάνος είχε αποκομίσει πρόβλημα στον προσαγωγό κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης του αγώνα με τον Πλατανιά. Σε εκείνο το ματς αν και είχε δηλωθεί στην αρχική ενδεκάδα τελικά τη θέση του είχε πάρει ο Μάρκο Μάριν. Ο Σεμπά ακόμα αισθάνεται ενοχλήσεις και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα θεραπείας. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου αναμένεται να τεθεί μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων την ερχόμενη εβδομάδα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας την πρώτη ημέρα του νέου έτους θα έχουν ρεπό όπως ενημερώθηκαν από τον Τάκη Λεμονή. Θα προπονηθούν και την Κυριακή κανονικά και από Τρίτη θα φορτσάρουν ενόψει του ματς με τη Λάρισα.

Διαβάστε επίσης

Γι’ αυτό επέλεξε τον Ολυμπιακό

Γι’ αυτό επέλεξε τον Ολυμπιακό

Οι λόγοι για τους οποίους ο Χατζισαφί είπε το «ναι» στους πρωταθλητές Ελλάδας. Η πρόταση του ΠΑΟΚ, η εξωγηπεδική ζωή και ο ρόλος της συζύγου του.