Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γι’ αυτό επέλεξε τον Ολυμπιακό

Γι’ αυτό επέλεξε τον Ολυμπιακό
Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017 - 23:09

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Η πρώτη μεταγραφική κίνηση των πρωταθλητών Ελλάδας είναι γεγονός. Ο Εχσάν Χατζισαφί είναι παίκτης του Ολυμπιακού και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από τη πλευρά των «ερυθρόλευκων». Στην υπόθεση για τον 27χρονο αριστερό μπακ είχε εμπλακεί και ο ΠΑΟΚ και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έδιναν περισσότερες πιθανότητες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Όσοι γνώριζαν όμως πρόσωπα και καταστάσεις είχαν διαφορετική άποψη για την τελική έκβαση της υπόθεσης και δεν ανησυχούσαν. Πράγματι, λοιπόν, ο Εχσάν Χατζισαφί είπε το «ναι» στον Ολυμπιακό και θα αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα. Πρώτα απ’ όλα για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή είναι μία πολύ μεγάλη πρόκληση η μεταγραφή του στη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα. Γνωρίζει πως στον Ολυμπιακό θα πρέπει να παλέψει για θέση στην αρχική ενδεκάδα, αλλά και αυτό αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τον ίδιο και γι’ αυτό ανυπομονεί να πιάσει δουλειά με τα ερυθρόλευκα.

Η παρουσία του Καρίμ Ανσαριφάρντ στον πρωταθλητή Ελλάδας έπαιξε πάρα πολύ σημαντικό ρόλο για να επιλέξει τον Ολυμπιακό. Με τον πρώην συμπαίκτη του στον Πανιώνιο διατηρεί εξαιρετική σχέση. Με τον Καρίμ έχει μιλήσει πολύ για το θέμα της μεταγραφής του στον Θρύλο με αποτέλεσμα να πειστεί να πει το μεγάλο «ναι» στην πρόταση των πρωταθλητών. Ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων» του έχει πει τα καλύτερα λόγια, ενώ και εκείνος από τη πλευρά του ξέρει πως με αυτόν στο Ρέντη τα πράγματα θα γίνουν πολύ πιο εύκολα. Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι το μοναδικό του πρόβλημα είναι η γλώσσα, αφού δεν μιλάει καθόλου αγγλικά.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ

Ο Χατζισαφί εκτός γηπέδων είναι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος, χαμηλών τόνων και αφοσιωμένος στην οικογένεια του. Το περασμένο καλοκαίρι παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του. Η σύζυγος του έπαιξε και αυτή τον ρόλο της στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Έχει προσαρμοστεί στην Αθήνα και δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να αλλάξει πόλη. Από την πρώτη στιγμή ήταν θετική στη μεταγραφή του συζύγου της στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδας.

Αμφότεροι ήταν πανευτυχείς μετά το αίσιο τέλος που είχε η υπόθεση της μεταγραφής στον Ολυμπιακό. Ξέρουν καλά πως η ζωή τους θα αλλάξει από εδώ και πέρα, ενώ αναγνωρίζουν όσα τους πρόσφερε ο Πανιώνιος.

Διαβάστε σχετικά

Δικός του ο Χατζισαφί!

«Τριετές συμβόλαιο στον Χατζισαφί»

Διαβάστε επίσης

Θρύλος, φιλάνθρωπος (pics)

Θρύλος, φιλάνθρωπος (pics)

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να βοηθάει αυτούς που έχουν ανάγκη και τούτη τη φορά το κάνει μέσω του Κριστιάν Καρεμπέ, στο νησί της Κύπρου.

Παραμένει εκτός ο Σεμπά

Παραμένει εκτός ο Σεμπά

Δεν συμμετέχει στις προπονήσεις ο Βραζιλιάνος λόγω ενοχλήσεων, από εβδομάδα αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικό πρόγραμμα και να τεθεί στη διάθεση του Λεμονή.