Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Τα πάντα για να πάρουμε τον Μπεν»

«Τα πάντα για να πάρουμε τον Μπεν»
Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017 - 17:53

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Όλα συντείνουν ότι ο Μοχάμεντ Μπεν θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα. Στην ομάδα της Σερβίας κρατούν χαμηλούς τόνους, καθώς περιμένουν να τελειώσει πρώτα η υπόθεση.

Ο γενικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου μίλησε στην «Mondo». «Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τον Μπεν. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας τον έχει ζητήσει ο Μιλόγεβιτς. Εμείς δεν πρόκειται να βγούμε και να πανηγυρίζουμε, αν δεν τελειώσει η μεταγραφή», είπε ο Ζβέζνταν Τέρζιτς και αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη που έχει στον προπονητή:

«Αν είναι να βγούμε και να παίξουμε σε όμιλο του Champions League, προσωπικά θα κάνω ότι μου ζητήσει. Ακόμα και να βάψω τα μαλλιά μου (γέλια)».

Μάλιστα, ο Τέρζιτς ρωτήθηκε και για ένα θέμα που δεν είναι τόσο άνετο προς συζήτηση : «Στον Ερυθρό Αστέρα δεν θα παίρναμε ποτέ έναν ομοφυλόφιλο ποδοσφαιριστή για δύο λόγους. Κατ΄ αρχάς ούτε ο ίδιος θα αισθανόταν άνετα, ούτε εμείς που έχουμε μεγαλώσει με τις πατροπαράδοτες αξίες της Ορθοδοξίας».

Πάντως, φαίνεται ότι μέχρι τις 9 Ιανουαρίου ο Μπεν θα φοράει τα ίδια χρώματα, αλλά για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα.

Διαβάστε επίσης

«Έξι Βέλγοι πρωταθλητές χειμώνα»

«Έξι Βέλγοι πρωταθλητές χειμώνα»

Θέμα με τους Βέλγους οι οποίοι στα πρωταθλήματά τους έχουν αναδειχθεί πρωταθλητές χειμώνα έκανε η ιστοσελίδα «rtbf», όπου φυσικά αναφέρεται και στους Οφόε, Ένγκελς, Προτό και Ζιλέ.