Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζει να προσφέρει στους κατοίκους της Μάνδρας ο Ολυμπιακός

Συνεχίζει να προσφέρει στους κατοίκους της Μάνδρας ο Ολυμπιακός
Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017 - 21:03

Το μεγαλείο του Ολυμπιακού είναι τεράστιο και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά με πράξεις και όχι στα λόγια. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν και στις γιορτές αδιάκοπα και με το ίδιο πάθος την προσπάθειά τους να βοηθήσουν τους ανθρώπους που επλήγησαν από τις πλημμύρες στην Δυτική Αττική.

Ο Θρύλος θα βρίσκεται πάντα κοντά στον συνάνθρωπό του που έχει ανάγκη, με την εντολή του ηγέτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη για συνεχή προσφορά όσες ημέρες και αν χρειαστεί να γίνεται πραγματικότητα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Τι κι αν οι μέρες που διανύουμε είναι γιορτινές;

Τι κι αν οι μέρες αυτές, είναι μέρες ξεκούρασης;

Όταν κάποιοι συνάνθρωποί μας, μας χρειάζονται, εμείς είμαστε εκεί!

Έτσι λοιπόν, και σήμερα Σάββατο 30/12/2017, τα συνεργεία του Θρύλου μας βρέθηκαν και πάλι στο πλάι των κατοίκων της Μάνδρας, οι οποίοι δοκιμάστηκαν από τις φονικές πλημμύρες.

Άλλωστε, ο ηγέτης της ομάδας μας, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης είχε δώσει εντολή οι εργασίες στην περιοχή να μην σταματήσουν για όσο καιρό χρειαστεί, και να προσφέρεται βοήθεια με κάθε δυνατό τρόπο.



Έτσι, λοιπόν, τα χωματουργικά μηχανήματα δεν σταμάτησαν για ακόμη μια μέρα να καθαρίζουν τους δρόμους και τα πεζοδρόμια της πόλης της Δυτικής Αττικής.



Παράλληλα, το φορτηγό του Ολυμπιακού μας μετέφερε λάσπες και φερτά υλικά που είχαν παρασύρει οι ορμητικοί χείμαρροι στη χωματερή, ώστε να μπορούν και πάλι οι κάτοικοι να κυκλοφορούν με ασφάλεια και ευκολία.

Να σημειωθεί ότι τις προσπάθειες συντόνιζαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης, μαζί με στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Καραϊσκάκηκαι το Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη, μαζί φυσικά, με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας, κ. Περικλή Ρόκα.

Διαβάστε επίσης

Κουρεύονται… μαζί Σκαφίδας και Ρέτσος

Κουρεύονται… μαζί Σκαφίδας και Ρέτσος

Ο νεαρός τερματοφύλακας της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού ανάρτησε μία φωτογραφία με τον πρώην συμπαίκτη και φίλο του Παναγιώτη Ρέτσο στα social media, μαζί με «τον καλύτερο barber».

«Τα πάντα για να πάρουμε τον Μπεν»

«Τα πάντα για να πάρουμε τον Μπεν»

Ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Ζβέζνταν Τέρζιτς, τόνισε την μεγάλη επιθυμία της διοίκησης να ικανοποιήσει την εισήγηση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.