Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μας είπε τα κάλαντα ο Πέλκας

Μας είπε τα κάλαντα ο Πέλκας
Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2017 - 13:52

Συνέντευξη σε αθλητική εφημερίδα παραχώρησε ο Δημήτρης Πέλκας. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του ΠΑΟΚ, συνέχισε από εκεί που το είχαν αφήσει οι συνάδελφοί του τα Χριστούγεννα και είπε εκ νέου κάλαντα-ανέκδοτα, σημειώνοντας πως ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Φυσικά δεν χρειάζεται περαιτέρω σχολιασμός για τον παίκτη του ΠΑΟΚ, ο οποίος συνεχίζει κι αυτός το τροπάριό του σχετικά με τα παραμύθια που λένε στους οπαδούς τους για το πρωτάθλημα. Ε, έναν πόντο πίσω είναι εδώ που τα λέμε, δεν θα πουν κάτι για πρωτάθλημα;

Απλά το ερώτημα ρε συ Μήτσο είναι πώς θα το πάρεις και με ποιους; Αυτό το πράγμα δηλαδή να πηγαίνετε κάθε χρόνο για πρωτάθλημα και το μόνο που να έχετε πάρει έως τώρα να είναι το περσινό Κύπελλο κι αυτό με γκολ οφσάιντ τρία μέτρα, πάει πολύ. Εντάξει, κάνε ένα δώρο για την πρωτοχρονιά στους οπαδούς σας, αλλά με μέτρο. Όχι με υπερβολή.

Ο Πέλκας εξήγησε και τους λόγους που ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για να πάρει τον τίτλο, απλά δεν έχει εξηγήσει τους λόγους που ο Ολυμπιακός είναι πιο έτοιμος από αυτόν. Γιατί στα λόγια, πάντα πρωταθλητές ήσασταν, στο γήπεδο... δύο φορές. Το 1976 και το 1985.

Διαβάστε επίσης

«Χαμός» από τους Ιρανούς!

«Χαμός» από τους Ιρανούς!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι Ασιάτες συνάδελφοι, που βλέπουν δύο από τους συμπατριώτες τους να παίζουν στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας.