Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κορυφή του παγόβουνου για Ρεμί, ο Ολυμπιακός» (vids)

«Κορυφή του παγόβουνου για Ρεμί, ο Ολυμπιακός» (vids)
Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2018 - 17:11

Ο Λουά Ρεμί είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν αναμιχθεί στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού αυτή την περίοδο. Ο Ρεμί παίζει στη Λας Πάλμας και επειδή δεν τον θέλει ο προπονητής του, Πάκο Χέμεθ, έχει ενημερωθεί να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του. Είτε να πάει σε αυτή δανεικός είτε ως κανονική μεταγραφή.

Οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον παίκτη είναι πολλές. Λεβάντε, Μάλαγα από την Ισπανία, Νιουκάστλ, Έβερτον και Σάντερλαντ από την Αγγλία, Νις, Μπορντό και Μετς από τη Γαλλία και ο Ολυμπιακός από την Ελλάδα, με την ιστοσελίδα tintaamarilla.es να κάνει λόγο πως η ελληνική ομάδα είναι η κορυφή του παγόβουνου, δείχνοντας έτσι πόσοι πολλοί σύλλογοι ενδιαφέρονται για τον παίκτη.

Ο Ρεμί είναι επιθετικός, αλλά μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις των εξτρέμ. Το πλήρες όνομά του είναι Λουά Αλέξ Τελιέ Ουμπέρ Ρεμί και έχει γεννηθεί στις 2 Ιανουαρίου (σ.σ. έχει γενέθλια σήμερα) του 1987 στη Γαλλία. Έχει παίξει σε Λιόν, Λανς, Νις, Μαρσέιγ, ΚΠΡ, Νιουκάστλ, Τσέλσι, Κρίσταλ Πάλας και φυσικά Λας Πάλμας.

Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Γαλλίας και συνολικά, σε 326 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχει 114 γκολ και 30 ασίστ.

Δείτε μερικά βίντεο του Ρεμί







Διαβάστε επίσης

«Στο μυαλό όλων μόνο η Λάρισα»

«Στο μυαλό όλων μόνο η Λάρισα»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, με ανάρτηση του στα social media τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι επικεντρωμένοι στο ματς με την ΑΕΛ παρά τα όσα επιλέγουν κάποιοι να γράψουν.

«Έφυγε» ο Γκέραρντ

«Έφυγε» ο Γκέραρντ

Σε ηλικία 77 χρόνων, έφυγε από τη ζωή ο Ευγένιος Γκέραρντ, που το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας.