Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μια ομάδα που έχει παράδοση στο να αναδεικνύει αμυντικούς»

«Μια ομάδα που έχει παράδοση στο να αναδεικνύει αμυντικούς»
Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2018 - 10:19

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα η οποία αναδεικνύει πολλά ταλέντα. Η δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες είναι πάρα πολύ μεγάλη και σπουδαία και ως εκ τούτου, δεν είναι και λίγα αυτά τα παιδιά που ωρίμασαν στον Ολυμπιακό ποδοσφαιρικά και τώρα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε ομάδες του εξωτερικού. Ένας από αυτούς είναι και ο Παναγιώτης Ρέτσος, που τώρα παίζει στη Λεβερκούζεν και ανδρώθηκε στον Θρύλο και που σύμφωνα με την ιστοσελίδα ilposticipo.it, συγκαταλέγεται ανάμεσα στα ταλέντα τα οποία έχουν γεννηθεί το 1998.

Πάμε να δούμε, όμως, τι γράφει η ιστοσελίδα, αποθεώνοντας τον Ολυμπιακό, αλλά και τον Ρέτσο φυσικά. «Έλληνας που έχει γεννηθεί στο Γιοχάνεσμπουργκ, ο Ρέτσος αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, μια ομάδα που επιβεβαιώνει τη συνέπειά της να αναδεικνύει άριστους αμυντικούς. Το 2016 ο Ισπανός προπονητής, Βίκτορ Σάντσεθ τον προβίβασε στην πρώτη ομάδα, βάζοντάς τον σε αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας, κάνοντάς τον, τον νεαρότερο αρχηγό όλων των εποχών για την ομάδα. Κέρδισε και ένα πρωτάθλημα Ελλάδας», γράφει το κείμενο και καταλήγει.

«Η πρώτη του σεζόν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές, εντυπωσίασε πολλές ομάδες, αλλά όλοι έπρεπε να "κερδίσουν" τον ανταγωνισμό της Μπάγερ Λεβερκούζεν, που πλήρωσε περίπου 16 εκατ. ευρώ στη διοίκηση της ομάδας του Πειραιά. Ο Ρέτσος, που μπορεί να καλύψει και τις τέσσερις θέσεις της άμυνας, έχει κάνει ήδη 15 εμφανίσεις με δύο ασίστ με τη φανέλα των "ασπιρίνων"».

Όσον αφορά στην ιστοσελίδα metrodakar.net, γράφει πως είναι ανάμεσα στα δέκα ταλέντα που το 2018 θα γίνουν ακόμα καλύτεροι ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης

«Κανένα θέμα Γκαρσία»

«Κανένα θέμα Γκαρσία»

Διαψεύδουν από τον Ολυμπιακό πως υπήρξαν διαπραγματεύσεις με τον Όσκαρ Γκαρσία και ξεκαθαρίζουν πως τους ενδιαφέρει μόνο το ματς με τη Λάρισα.

Οι ευχές και η ομιλία του Λεμονή

Οι ευχές και η ομιλία του Λεμονή

Ξεκίνησε η προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι με τους «βυσσινί» με τον 57χρονο τεχνικό να κάνει την προπόνηση και να δίνει το σύνθημα για τη νίκη. Τι έγινε στο Ρέντη στην πρώτη του 2018.