Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν ανησυχούν για Οτζίτζα, βγάζει μαγνητική

Δεν ανησυχούν για Οτζίτζα, βγάζει μαγνητική
Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2018 - 22:41

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Πρόβλημα προέκυψε στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης με τον Οτζίτζα. Ο 28χρονος χαφ παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στη γάμπα και αποχώρησε από το πρόγραμμα. Η συμμετοχή του για τον αγώνα της Κυριακής στη Λάρισα είναι πλέον εξαιρετικά αμφίβολη, αλλά αυτό θα ξεκαθαρίσει το πρωί της Πέμπτης.

Ο Βέλγος χαφ θα βγάλει μαγνητική τομογραφία το πρωί προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος του και αν θα καταφέρει να τεθεί στη διάθεση του Τάκη Λεμονή για τον αγώνα με τους «βυσσινί».

Η εκτίμηση που γίνεται, πάντως, από το ιατρικό επιτελείο είναι πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Υπάρχει αισιοδοξία πως ο Οτζίτζα θα προλάβει το σημαντικό ματς με την ΑΕΛ, όμως καλό θα είναι να περιμένουμε και τα αποτελέσματα της μαγνητικής.

Διαβάστε επίσης

Τρομερός ο πίνακας του Ομάρ (vid)

Τρομερός ο πίνακας του Ομάρ (vid)

Ο Νορβηγός αμυντικός του Ολυμπιακού ανάρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από τη δημιουργία ενός πίνακα στον οποίο απεικονίζεται ο ίδιος με τα «ερυθρόλευκα».

«Μη διανοηθούν στον β’ γύρο να κάνουν τα ίδια»

«Μη διανοηθούν στον β’ γύρο να κάνουν τα ίδια»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω του gavros.gr έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι στον Πειραιά δεν θα ανεχτούν ξανά όσα συνέβησαν στον πρώτο γύρο. Τι λέει για το ματς στη Λάρισα, για την ΕΠΟ, για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον κόσμο του Θρύλου.