Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολλά τα συν, αλλά και ένα πλην…

Πολλά τα συν, αλλά και ένα πλην…
Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018 - 13:45

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ

Χρειάζεται ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης ο Ολυμπιακός, αφού όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές ο μοναδικός καθαρόαιμος εξτρέμ που υπάρχει στο ρόστερ είναι ο Φελίπε Πάρντο. Είναι δεδομένο, λοιπόν, ότι θα αποκτηθεί τουλάχιστον ένας ακραίος επιθετικός μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και δύο από τους παίκτες που εξετάζονται, σύμφωνα με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, είναι ο Τζόελ Κάμπελ και ο Ερνάν Πέρες. Δυο παίκτες που στο παρελθόν έχουν φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού…

Για μεταγραφές Γενάρη το γεγονός ότι είναι και οι δύο γνώστες της ομάδας και της ελληνικής πραγματικότητας είναι πολύ σημαντικό, καθώς δεν θα χρειαστούν ούτε μέρα για να προσαρμοστούν. Πολύ σημαντικό είναι επίσης ότι πρόκειται για καθαρόαιμα εξτρέμ και το τονίζουμε αυτό, διότι ο Ολυμπιακός έχει πάρει κάποιους παίκτες στο παρελθόν που τελικά μόνο εξτρέμ δεν αποδείχθηκαν. Όσο για την ποιότητα τους δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Ειδικά ο Κάμπελ έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας του όταν φορούσε τη φανέλα του Θρύλου, ενώ και ο Παραγουανός μόνο τυχαίος δεν είναι. Έχει 26 συμμετοχές στην εθνική του ομάδα και παίζει πολλά χρόνια στο ισπανικό πρωτάθλημα που δεν παίζουν όποιοι και όποιοι…

Ο Κάμπελ είναι μόλις 25 ετών και ο Πέρες σε ένα μήνα θα γίνει 29. Και οι δύο δηλαδή είναι σε πολύ καλές ηλικίες, οπότε αν έρθει κάποιος απ’ αυτούς στον Ολυμπιακό δεν θα το κάνει για να κολλήσει τα τελευταία ένσημα. Τα συν είναι πολλά, λοιπόν, αλλά υπάρχει κι ένα πλην. Ο Κάμπελ έχει μόλις τρεις συμμετοχές στη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Μπέτις στο πρωτάθλημα για 89 λεπτά συνολικά (σ.σ. ακόμα κι έτσι πάντως έχει ένα γκολ και μια ασίστ!) κι άλλη μια στο κύπελλο (23 λεπτά), ενώ ο Πέρες έχει τέσσερις συμμετοχές με την Εσπανιόλ στο πρωτάθλημα (139 λεπτά συνολικά) κι άλλη μία στο κύπελλο (69 λεπτά). Όχι πως αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν να προσφέρουν, αλλά όπως και να το κάνουμε έχει τη σημασία του.

Διαβάστε επίσης

Σακούλες δίνει... και ο Τζιοβάνι (vid)

Σακούλες δίνει... και ο Τζιοβάνι (vid)

Ο μέγιστος Τζιοβάνι θυμήθηκε το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του που έπαιξε σε αυτή την ομάδα τόσα πολλά χρόνια.

Δεν παίζει με Λάρισα ο Οφόε

Δεν παίζει με Λάρισα ο Οφόε

Δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα με την ομάδα ο Βέλγος, έχει ενοχλήσεις στη γάμπα και δεν παίζει στον αγώνα ενάντια στην ΑΕΛ.

Το ακόμα πιο σημαντικό με τον Οτζίτζα

Το ακόμα πιο σημαντικό με τον Οτζίτζα

Ακόμα κι αν λείψει ο Βέλγος από το σημαντικό ματς με τη Λάρισα, το ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό στη συνέχεια της σεζόν. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος.