Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένα like που... άναψε «φωτιές»

Ένα like που... άναψε «φωτιές»
Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018 - 15:58

Like στην ανάρτηση σχετικά με την πρόσληψη του Όσκαρ Γκαρθία έκανε ο Κέβιν Μιραλάς. Κάτι που έκανε «like» σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας του Ολυμπιακού. Τα 34 γκολ που έβαλε σε δύο σεζόν με τον Θρύλο ο Βέλγος στο πρωτάθλημα, κανείς δεν τα ξεχνάει, άλλωστε. Ούτε την εν γένει απόδοσή του, που κυμάνθηκε σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα.

Ο Ολυμπιακός την παλεύει την περίπτωση Βέλγου επιθετικού και στην περίπτωση που καταφέρει να τον αποκτήσει, τότε αλλάζουν πολλά. Ο Ολυμπιακός είναι που είναι καλύτερος, αν έρθει και ο καλύτερος για μας, εκτοξεύεται. Καθώς όλοι ξέρουν την ποιότητα του παικταρά, αλλά και το τι μπορεί να προσφέρει.

Οι επόμενες ημέρες θα αποβούν καθοριστικές για την εξέλιξη του θέματος, με τον Θρύλο να κάνει την προσπάθειά του για να φέρει πίσω τον παίκτη. Ο ίδιος ο Βέλγος από τη μεριά του και όλοι όσοι από τους ποδοσφαιριστές παγκοσμίως που βλέπουν να μην έχουν χρόνο στις ομάδες τους, την ώρα που οι Εθνικές τους έχουν προκριθεί στο Μουντιάλ, θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και να κληθεί το καλοκαίρι στη Ρωσία.

Είναι καλό το γεγονός πως αμφότερες οι πλευρές επιθυμούν τη συνεργασία τους και από τη στιγμή που ο Σαμ Αλαρντάις άνοιξε την πόρτα της εξόδου αρκεί η πρόταση που θα φέρει ο Μιραλάς στην Έβερτον, να συμφέρει το κλαμπ, πολλά μπορούν να γίνουν.

Διαβάστε επίσης

Εκτός Φιγκέιρας, Βούκοβιτς

Εκτός Φιγκέιρας, Βούκοβιτς

Ο Χρήστος Κόντης ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με τη Λάρισα από την οποία απουσιάζουν τρεις παίκτες.

Προορισμός... Ελλάδα! (pic)

Προορισμός... Ελλάδα! (pic)

Στο αεροπλάνο ο Γκαρθία, έρχεται στη χώρα μας και την Κυριακή θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τη Λάρισα για το πρωτάθλημα.