Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τίναξε την μπάνκα με 7 εκατ. ευρώ!

Τίναξε την μπάνκα με 7 εκατ. ευρώ!
Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2018 - 10:00

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Μόνο ο ηγέτης του Ολυμπιακού τα κάνει αυτά. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τίναξε την μπάνκα στον αέρα για να φέρει στην ομάδα και πάλι τον Κέβιν Μιραλάς. Το παραδέχονται οι Άγγλοι, οι οποίοι έχουν, ήδη, βγάλει στην επιφάνεια μέρος της οικονομικής συμφωνίας, καθώς η επιστροφή του Βέλγου από την Έβερτον μπορεί να στοιχίσει μέχρι και 7 εκατ. ευρώ!

Οι πρώτες πληροφορίες που προκύπτουν από την Γηραιά Αλβιόνα είναι ότι η αρχική συμφωνία του Θρύλου με τα «ζαχαρωτά» είναι στα 4 εκατ. λίρες, δηλαδή 4,5 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, έχουν συμπεριληφθεί και μπόνους στόχων και συμμετοχών, που μπορούν να εκτοξεύσουν το ποσό για τον Μιραλάς στα 6 εκατ. λίρες, δηλαδή στα 6,75 εκατ. ευρώ.

Φυσικά σε όλα αυτά δεν συμπεριλαμβάνονται οι αποδοχές του 30χρονου επιθετικού, ο οποίος με την στάση του όλο αυτό το διάστημα απέδειξε ότι ήθελε πάρα πολύ να ξαναφορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Είναι στιγμές που δεν ξεχνιούνται... (pics)

Είναι στιγμές που δεν ξεχνιούνται... (pics)

Το gavros.gr γυρίζει το χρόνο πίσω και σας θυμίζει στιγμές του Κέβιν Μιραλάς με την ερυθρόλευκη φανέλα. Από τη πρώτη ημέρα που πάτησε το πόδι του στη πλατεία Αλεξάνδρας…

Αρκετοί για Καρσελά...

Αρκετοί για Καρσελά...

Δεν είναι μόνο οι Πολωνοί και οι Βέλγοι που ενδιαφέρονται για τον Μαροκινό, αλλά και οι Ισπανοί.

Ήρθε ο καλύτερος για εμάς! (vids)

Ήρθε ο καλύτερος για εμάς! (vids)

Ο Κέβιν Μιραλάς θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού, προκαλώντας παροξυσμό σε όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ.- Δείτε σε βίντεο μερικά από τα κατορθώματα του παικταρά, ο οποίος έρχεται για να γίνει ξανά ο εφιάλτης όλων των αντιπάλων του Θρύλου και να τον οδηγήσει σε νέες κούπες.