Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πως διαμορφώνεται το ρόστερ

Πως διαμορφώνεται το ρόστερ
Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018 - 16:12

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο κόσμος εστιάζει το ενδιαφέρον του στις αφίξεις ποδοσφαιριστών και είναι λογικό να συμβαίνει αυτό. Στον Ολυμπιακό, ωστόσο, αυτή τη στιγμή ασχολούνται αρκετά και με τις αποχωρήσεις παικτών. Είναι βασικό για τους πρωταθλητές να γίνει η αποσυμφόρηση του ρόστερ. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν τεθεί εκτός ομάδας και θα πρέπει να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Εμενίκε, Καρσελά, Καπίνο, Ζντιέλαρ, Μίλιτς και Μπεν είναι οι σίγουροι που αποτελούν παρελθόν για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Απ’ ότι φαίνεται δεν θα είναι και οι μοναδικοί, αφού ήδη γίνονται κινήσεις και γι’ άλλες μεταγραφές. Έχει ενδιαφέρον να δούμε πως μπορεί να διαμορφωθεί το ρόστερ της ομάδας. Πολύ πιθανή είναι η μεταγραφή τερματοφύλακα κάτι, όμως, που δεν «καίει» αυτή τη στιγμή, αφού και ο Χουτεσιώτης όποτε έπαιξε τα πήγε καλά.

Στην άμυνα ο Φιγκέιρας θα αποτελέσει παρελθόν. Ίσως και σήμερα να έχουμε εξελίξεις σε αυτή τη θέση με την αποχώρηση του Πορτογάλου μπακ και την προσθήκη του Ίγκορ που είναι κλεισμένος από τον Αστέρα Τρίπολης. Πιθανό φαίνεται να έχουμε εξελίξεις και με τον Βούκοβιτς τις επόμενες ημέρες. Στα χαφ η λογική λέει πως δεν θα υπάρξει κάποια αποχώρηση από τη στιγμή που όλα δείχνουν πως μένει και ο Οτζίτζα.

Αποχώρηση θα υπάρξει και πιο μπροστά. Για τον Σεμπά αναμένεται πρόταση που αν έρθει ο Βραζιλιάνος θα αποχωρήσει. Από ‘κει και πέρα θεωρείται δεδομένη η προσθήκη ενός ακόμα επιθετικού, ενώ από εξαρτάται και από τα «θέλω» του προπονητή για το αν θα υπάρξει ενίσχυση σε κάποια άλλη θέση. Δεν αποκλείεται να γίνει κάτι και στα χαφ.

Διαβάστε επίσης

Προκρίθηκε ο Πανιώνιος

Προκρίθηκε ο Πανιώνιος

Οι «κυανέρυθροι» νίκησαν με 1-0 του ΟΦΗ στην Κρήτη και σε συνδυασμό με την επικράτησή τους και στην Νέα Σμύρνη (2-0) προκρίθηκαν στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η πρώτη μέρα του Κέβιν στο Ρέντη

Η πρώτη μέρα του Κέβιν στο Ρέντη

Το gavros.gr καταγράφει τις πρώτες στιγμές του Μιραλάς με τα ερυθρόλευκα. Η αγκαλιά στον Σάββα, η ευφορία στις τάξεις των ποδοσφαιριστών και η αγωνιστική του ετοιμότητα.