Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Χατζισαφί σε ρόλο τραγουδιστή!

Ο Χατζισαφί σε ρόλο τραγουδιστή!
Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018 - 21:29

Το καλό κλίμα σε μία ομάδα είναι το Α και το Ω. Η αλλαγή στη τεχνική ηγεσία και η μεταγραφή του Κέβιν Μιραλάς έφεραν τα πάνω κάτω στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού. Στα θετικά φυσικά και το γεγονός ότι τα νέα αποκτήματα δείχνουν να προσαρμόζονται γρήγορα στη νέα τους ομάδα.

Ο Εχσάν Χατζισαφί ήταν η πρώτη μεταγραφή που έκανε ο Ολυμπιακός τον Ιανουάριο και φαίνεται πως έχει γίνει ήδη μέλος της ομάδας του Πειραιά. Όλα τα λεφτά είναι τα βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο από τον Ρομαό και τον Καρίμ Ανσαριφάρντ με τον Ιρανό μπακ να τραγουδάει κατά τη διάρκεια του γεύματος.

Το απολαμβάνουν άπαντες και φυσικά και ο ίδιος ο Χατζισαφί που έχει προσαρμοστεί πλήρως στο νέο του περιβάλλον και σε αυτό τον βοηθάει πολύ τόσο ο Ανσαριφάρντ όσο και ο Ελαμπντελαουί.

Διαβάστε επίσης

Πέρασε η ΑΕΚ

Πέρασε η ΑΕΚ

Κατώτερος των περιστάσεων εμφανίσθηκε και πάλι ο Παναιτωλικός, δίνοντας την ευκαιρία στους «κιτρινόμαυρους» να πάρουν τη νίκη με 1-0 και να προκριθούν στους «8» του κυπέλλου Ελλάδος.

Ο επόμενος «Μιραλάς» και τα ανοικτά θέματα

Ο επόμενος «Μιραλάς» και τα ανοικτά θέματα

Αποφασισμένος να κλείσει στόματα με μια-δυο… λευκές πετσέτες ακόμα είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά να μην ξεχνάμε ότι και τα ανοικτά θέματα που υπάρχουν με πολλούς παίκτες της ομάδας. Γράφει ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος