Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξανά με τα ερυθρόλευκα στο Καραϊσκάκη ο Μιραλάς

Ξανά με τα ερυθρόλευκα στο Καραϊσκάκη ο Μιραλάς
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 - 16:58

Την πρώτη του εμφάνιση στη νέα του θητεία στον Ολυμπιακό πραγματοποίησε ο Κέβιν Μιραλάς στην αναμέτρηση του Θρύλου με τον Πλατανιά στο επαναληπτικό μεταξύ τους ματς για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Βέλγος παικταράς μάλιστα ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται μόλις λίγα 24ωρα στην Ελλάδα.

Οι ΓΑΥΡΟΙ από την πλευρά τους αποθέωσαν τον Κέβιν κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, με τον ίδιο να τους χειροκροτεί, δείχνοντας την αμοιβαία αγάπη που διατηρείται εδώ και χρόνια.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός του Θρύλου ήρθε στην ομάδα για να την ανεβάσει επίπεδο και να την βοηθήσει να πετύχει τους στόχους της και οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» γνωρίζουν ότι με την ποιότητα, την εμπειρία και το πάθος του που βρίσκεται στον Ολυμπιακό μπορεί να τα καταφέρει.

Διαβάστε επίσης

Στον πάγκο ο Ιγκόρ Σίλβα

Στον πάγκο ο Ιγκόρ Σίλβα

Αν και είναι εκτός αποστολής, ο Βραζιλιάνος βρέθηκε στο Γ. Καραϊσκάκης και παρακολούθησε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά για το Κύπελλο Ελλάδος.

«Ευχαριστώ τον κόσμο»

«Ευχαριστώ τον κόσμο»

Το ευχαριστώ του προς τους ΓΑΥΡΟΥΣ που βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά, έδωσε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία.

«Παρέλαση» στο Καραϊσκάκη (pics)

«Παρέλαση» στο Καραϊσκάκη (pics)

Εκτός από τους ΓΑΥΡΟΥΣ που βρίσκονται στο Φαληρικό γήπεδο, για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι όμορφες παρουσίες από τις εξέδρες.